1. Home
  2. Community
  3. bep54pie
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 sneetjes rozijnenbrood 1 eetlepel verse roomkaas (light) 1 theelepel vloeibaren honing 1/2 banaan …  Lees verder »

Feta in bladerdeeg …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

1 klein pakje diepvries spinazie (grofgesneden) * 2 plakjes rauwe ham * 4 eieren * 50 gr geraspte extra belegen kaas * 20 gr boter * 8 lapjes diepvries bladerdeeg (10 x 10 cm) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een stampot waar je zeker complimentjes voor zal krijgen bij je gezin. En wat natuurlijk ook van belang is dat het absoluut niet te veel werk is, en het een eenpansgrecht is. Dit gerecht heb ik ooit met een vriendin gemaakt en verzonnen ,`het zat ergens achter in mijn kookmappen. Maar deze week hebben we dit weer eens lekker uitgeprobeerd.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* 2 dikke Varkenshaasjes a 300 gr. * zout/peper * 2 sjalotjes * 4 olijven zwart zonder pit * 150 gr. geitenkaas (zacht) * 4 tl provencaalse kruiden(of andere naar smaak) * 1 tl citroenrasp (potje) * 1 teentje knoflook * 10 plakjer bladerdeeg diepvries * 1/2 el bloem * 1 el room of creme fraich * 2 el sesamzaad * 30 gr. roomboter/magarine …  Lees verder »

Een heerlijke en mooie traktatie om op school uit te delen. Mijn zoon had er veel succes mee! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een heerlijk 'zaterdag tussendoor' broodje! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Pindakaas kan je zelf maken als je een goede keukenmachine hebt. Het wordt een echte delicatesse! Het is beslist niet goedkoper dan het openen van een pot uit de supermarkt. Maar je weet in iedergeval wat er in zit en........het plakt niet zo eng aan je verhemelte …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Zalig keukenhitje van in ketjap gemarineerde kip, met boursin en champignons in bladerdeeg, succes verzekerd!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Waarschuwing:Dit is een vrij stevig toetje! …  Lees verder »

Dit sausje past bij gegrillde kip. …  Lees verder »

150 gr boter 125 gr bruine basterdsuiker 10 gr speculaaskruiden 250 gr zelfrijzend bakmeel 1/2 theelepel zout 4 eetlepel melk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een lekkere variant op shoarma of giros. De tijd dat je ermee bezig bent is niet groot, maar voor het lekkere moet het wel een uurtje marineren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Voor ongeveer tien forse sneeuwballen. Een recept dat mijn Oma heel vroeger al maakte. Mijn moeder heeft het van mijn Omaatje overgenomen, en nog elke 'oud en nieuw' worden ze gebakken. De meeste mensen die bij ons voor het eerst nieuwjaar komen vieren kennen het niet! Dus als je iets bijzonders wilt... Sneeuwballen! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Eetbare schaaltjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

De Griekse dip. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Van (Marokkaanse) oorsprong een geschenk om na een etentje aan de gasten mee naar huis te geven. Verpak het per portie in plasticfolie, bind de bovenkant stevig dicht met een kleurig lint en geef het je gasten mee als herinnering aan een onvergetelijke maaltijd. Heel makkelijk te maken. Bron: Witch in the kitchen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans
Top