1. Home
  2. Community
  3. bep13
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

De kalkoenschnitzels worden even rondom gebakken en gaan dan met de rest van de ingrediënten in de oven. Heel erg lekker, vooral met buffelmozzarella die toch een wat andere smaak heeft dan de gewone mozzarella. Het vlees is goed voor te bereiden. Prettig als je een etentje geeft. Echt een toppertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Zalig romig nagerecht voor een dinertje. Kan een dag tevoren gemaakt worden. Door de mascarpone met kwark te vermengen wordt het veel minder machtig. Past heel goed in een Paasmenu. Met het recept van deze trifle heb ik een wedstrijd gewonnen. Ik kreeg hiervoor een boek met bakrecepten van Rudolph van Veen met zijn handtekening. Leuk !!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een minicake, met alle charme van een cappuccino: de met koffie geparfumeerde roomlaag en de cacao zijn de belangrijkste reden om er een te eten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Dit recept was het nagerecht in de Smulbox van januari 2007. Een recept van chefkok Henk Wieland, van het Vlaams Arsenaal in Nijmegen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit is absoluut niet gelogen. Heb deze zaterdag bij een High Tea gemaakt. Heerlijk met nootjes en stukjes witte chocolade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Eigen foto .In veel franse gezinnen populair, lekker en snel klaar. Leuk om met kinderen te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Een heerlijk broodje voor de lunch of de lekkere trek. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Dit recept is werkelijk kinderlijk eenvoudig, staat echt binnen 15 min. in de oven. je hebt zelfs geen mixer nodig. zelfs de grootste leek kan het nog niet laten mislukken. en hij is errug lekkkerrrrr.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een echt bijzonder nagerecht waar je de show mee steelt.Heerlijk om in te dopen met cake,lange vingers mandarijntjes, aardbeien, plakjes banaan of stukjes sinaasappel. Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. wie zijn stukje verliest moet de afwas doen.!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een geweldig nagerecht wat niet alleen lekker is, maar ook heel leuk om te fonduen als nagerecht met fruit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een kruidig en makkelijk gehaktrecept. Ook zeer geschikt als borrelhapje. Op verjaardagen of feestjes zet ik dit vaak op tafel, en binnen 5 minuten is de schaal leeg. Proberen dus.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Hemelse modder staat al vaak op smul. Maar deze wil ik er toch nog even bijzetten. Gewoon omdat deze zo lekker is. …  Lees verder »

Lekkere zelfgemaakte babi pangang …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Dit recept kreeg ik ooit eens van de indonesische buurvrouw van mijn schoonzus. Veel lekkerder dan al die potjes uit de supermarkt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Leuk om dit uit te proberen voor een exclusief etentje. Lekker met verse knoflook en verse rozemarijnnaaldjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top