1. Home
  2. Community
  3. avanrossum
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze pasta bonensoep tref je in heel Italie aan, hier is de Venetiaanse wijze. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Pasta met bonen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. …  Lees verder »

250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes 1/2 bakje shii-takes (paddestoelen) 1/2 rode paprika 1 struikje paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 2-3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Ongelooflijk lekker recept dat ik al regelmatig heb klaargemaakt. In plaats van rozemarijn kan je ook salieblaadjes gebruiken. Lamsvlees is praktisch het hele jaar door lekker en hoewel lamsvlees in de vroege lente heerlijk mals is, is mei een van de beste maanden, het aroma, karakter en textuur van het lamsvlees zijn meer ontwikkeld. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Recept van Jamie Oliver. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze lamsbout is verrukkelijk van smaak!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Vrij simpel om te maken. In de lamsbout worden inkepings gemaakt waarin de knoflook en rozemarijn takjes geplaatst worden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Dit eten we met nieuwjaar:Is weer een keer anders dan anders Deze combinatie is overheerlijk en de ansjovis en knoflook is niks van terug te vinden als de lamsbout gaar is. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Een lekkere ijs-schuimtaart die heerlijk is bij een kop koffie/warme chocomel of als nagerecht.. …  Lees verder »

Dit is een recept voor rillettes van eend en varkensvlees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top