1. Home
  2. Community
  3. atherweijer
  4. Kookboek Visgerechten
Kookboek "Visgerechten"

120 gr tonijnfilet per persoon 12 tomaten 5 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 dl olijfolie ½ bosje basilicum Peper en zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Een verrukkelijke viscurry van het godeneiland Bali. Ik raakte verslingerd aan dit gerecht bij restaurant The Sand in Sanur; op mijn laatste vakantiedag kreeg ik het recept van de chefkok. En thuis smaakt het net zo heerlijk als in tropisch Bali! Voor dit gerecht moet je eerst even een `boemboe`maken. Klinkt als veel werk, maar het is zo gebeurd. Dus hup naar de toko voor verse kruiden en naar de visboer voor verse vis. En dan vanavond is het alsof er een Balinees engeltje op je tong..... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

150 gr gekookte Basmatirijst 8 kwarteleitjes of 4 kleine eieren 1 citroen 150 gr kabeljauwfilet 1 ui, fijngesneden 2 eetlepels boter of margarine 1/2 eetlepel koenjit (kurkuma) 2 eetlepels groene currypasta 4 eetlepels fijngesneden peterselie zout, versgemalen peper paprikapoeder …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch
Top