1. Home
  2. Community
  3. astiti
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Het recept gevonden in een engels eettentje in Benidorm, heerlijk,heerlijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Gebakken gamba's met knoflook en uien …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Omgekeerde …  Lees verder »

Heerlijk tussendoortje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

1 kleine ui, 1 ei, 400g. gehakt, 3 el.paneermeel, 1 1/2 el.peterselie(diepvries), 1 el. selderij (diepvries), 1/4 tl. nootmuskaat, 2 el. ketjap manis, 2 el. tomatenketchup, 1 tl. worcestershiresaus, tabasco, 1 1/2 blikje gekoeld croissantdeeg, 2 el. parmezaanse kaas …  Lees verder »

Niet weg te denken uit de Tunesische keuken als dipsaus of toe te voegen aan veel vlees- en groentengerechten, soepen etc …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

2 sneetjes oud witbrood zonder korst 2 dl melk 1 grote ui 2 knoflookteentjes 2 appels (granny smith) 4 gedroogde aprikozen 2 eetl. olie 400 gr rundergehakt 1 1/2 eetl. chilipoeder zout cayennepeper 50 gr geschaafde amandelen 1 klein blikje tomatenpuree 3 eieren 1/8 l slagroom 1 theel. gemalen geelwortel (koenijt) 100 gr. geraspte belegen goudse kaas  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Geurig en kleurig met veel groenten. Beetje werk, goot succes. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Sorry mensen maar deze marinade vind ik niet meer lekker, kan het niet wissen omdat iemand het al gebookmarkt heeft... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

De lekkerste tomatensoep die ik ooit heb gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

250 gr bloem 1 theelepel zout 75 gr koude boter 1 ei enkele eetlepels water 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 eetlepels bloem 1 dl kippenbouillon 1 dl melk 75 gr fijngehakte champignons 350 gr in kleine stukjes gesneden gaar kippenvlees zout, peper  …  Lees verder »

-4 kalkoenmedaillons-4 vaste appelen-1 fles kriekbier-50 gr suiker-1/2 bouillonblokje-200 cc room-2 lepels calvados-2 lepels zoete likeur-50 gr boter-peper-zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een curry die minder scherp is dan de indiaase vindaloo …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas
Top