1. Home
  2. Community
  3. ashoff1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

We hebben gesmuld van deze beetgare sperziebonen met gebakken sjalotjes, knoflook en gedroogde tomaatjes. Voor het opdienen gegarneerd met wat geroosterde pijnbboompitjes en basilicum. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Deze week dit gerecht gemaakt om in te vriezen. Vaak wordt zon stoofpot na het opwarmen nog lekkerder. Ik vind het handig iets in voorraad te hebben als ik gasten krijg. Resultaat: lekkere zachte stukjes rundvlees in een verrukkelijke saus met groenten en kruiden. Verrukkelijke geur en smaak! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

1 2 3 en klaar is Kees.... super hap.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Gepikt van koken met sterren maar de zalm dan door kip vervangen. Errug lekker!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Salade bij buffet of als voorgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Dit recept is al jaren oud en heb ik ooit gekregen van een nicht van mij.In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon (na alle veranderingen) mijn "eigen" recept geworden.. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties! Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Gisteren 8 oktober 2010 weer gemaakt, (weer iets aangepast) en.. het was weer superlekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Vegetrische pasteitjes die zowel als hoofdgerecht als voorgerecht kunnen dienen. Lekker met broccoli, kastanjechampignons en cheddar kaas. De hoeveelheden zoals beschreven gelden als hoofdgerecht.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Warm borrelhapje. Verdubbel je de hoeveelheid, dan heb je een lekkere lunch-hap. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een snelle, verrassende plaattaart met lekker veel paprika. Gezond, makkelijk voor te bereiden en heel goed ook mee te variëren. Gebruik bijvoorbeeld feta, in plaats van halloumi. Voor een vegetarische optie laat je de ham weg. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Wie had ooit gedacht dat één van de favoriete gerechten van kinderen, namelijk pannenkoeken, zó gezond en lekker zou kunnen zijn. Vul naar hartenlust met je favoriete groente, of bak ze met alleen wat kaas of spek. Smullen maar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Courgettesoep met kerrie, paprika en mosterd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Als je broccoli wokt met knoflook en sojasaus, vindt íédereen het lekker. Bijgerecht met succes-garantie Lekker met (volkoren)rijst en gebakken zalmfilet (het gerecht is dan wel niet meer veganistisch). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Deze taart kun je ook maken als een lunch gerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

2 komkommers 1 citroen 1 bekertje zure room (of iets meer) 1 theelepel selderijzout 1 teentje knoflook 3 eetlepels olie naar keuze 1 bakje tuinkers of 2 eetlepels gehakte selderij …  Lees verder »

Top