1. Home
  2. Community
  3. apoton
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Rundvlees met pepers …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Deze populaire Caribische vleespasteitjes worden overal ter wereld aan veshillende smaken aangepast van New York tot Londen. Vaak wordt er een roomkaasdeeg,een subtiel zij het niet traditioneel deeg,maar ander deeg is ook uitstekend. De eenhapspasteitjes zijn een uitstekend voorgerechtje,en als u er te veel hebt gemaakt,kunt u ze gewoon invriezen.(bron:Creools koken) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijk zoete amandelkoekjes. Lekker bij de koffie of gewoon tussendoor. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

De meeste mensen hebben ze bij de Chinees gegeten maar weten niet hoe zelf die knapperige,zoete banaantjes moeten maken lekker en eenvoudig …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Als je van gember houdt moet je deze koekjes echt eens maken. Ze zijn zo lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

150 gram kleine champignons 8 kerstomaatjes 200 gram hamlap peper, zout 15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine 2 dl bouillon (van tablet) 400 gram krielaardappeltjes tijm  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

In korte tijd iets lekkers en warm bij het brood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een lekker toetje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Een verrassend pittig Mexicaans lunchgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Aan het eind van seizoen nam onze lerares russisch, deze door haar zelf gebakken taart mee om het jaar feestelijk en in stijl te besluiten. Hij was en is heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Russisch

250 gram (groene) tortellini gevuld met kaas zout (versgemalen) peper 250 gram (kastanje)champignons 1 blikje geconcentreerde champignonsoep 1/8 liter slagroom 100 gram diepvries doperwten 50 gram geraspte belegen Goudse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Vatruchka (Russische koekjes) Het is het proberen waard! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Russisch

Deegpakketjes met champignonvulling uit de oven. (russisch) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Russisch

600 g oesterzwammen 1 grote (of 2 kleine) struik paksoi 6 bosuitjes 2 tenen knoflook 3 el olie 1 el geraspte gember 2-3 tl sambal brandal of badjak 3-4 el sojasaus 125 g lichtgezouten cashewnoten  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

Deze lekkere schnitzels krijgen hun krokante korstje in de oven. Je hoeft ze vooraf niet te bakken. Lekker en gemakkelijk dus! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Ja, want dit is lekker en heel snel klaar. echt iets voor het weekend! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Door de toets van zuur en zoet, zacht en stevig, wordt dit warme voorgerecht ongewoon en subtiel van smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top