1. Home
  2. Community
  3. anuschkaa
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

DE kaasfondue onder de kaasfondues!! Stevige smaak maar toch zacht en romig. …  Lees verder »

Heerlijke vleespateitjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Gefruite uitjes, knoflook en tomaten zijn basissmaakmakers voor veel gerechten rond de Middelandse Zee. …  Lees verder »

Heel lekker luchtig brood. Je kunt eigenlijk allerlei soorten vulling kiezen, mij beviel tapenade en pesto erg goed. Je zou ook kunnen kiezen voor spinazie, ansjovis, gebakken ui, alles wat je maar lekker lijkt. De hoeveelheid is voldoende voor 2 broden van ongeveer 400 gr. Lekker broodje voor bij een kommetje soep of bij een picknick. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Dit recept werd bereid tijdens de Nationale Kookstudio Week 2008. Klik hier voor de andere recepten die klaar werden gemaakt bij de deelnemende kookstudio`s. Antipasti, dat in het Italiaans `voor het eten` betekend, zijn de Italiaanse versie van onze voor gerechten. Ze zijn bedoeld om de eetlust op te wekken, de zintuigen te strelen en voor wat Italiaanse warmte en kleur op uw bord te zorgen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 vleestomaten, komkommer, ui, mozzarella, knoflook, verse basilicum stokbrood, olijfolie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eenvoudig recept dat begint in de brood machine. Typisch grof Italiaans brood. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Laag in vetgehalte. Asiago is een heerlijke pittige kaas uit Italie. Je kunt Asiago raspen of snijden met de schaaf. Zongedroogde tomaten in olie zijn niet geschikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Niets is lekkerder dan vers brood! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

* 15 gr verse of 1 zakje gedroogde gist * 1/4 theel suiker * 375 gr bloem * naar smaak zout * 2-3 eetl olijfolie * 100 gr gedroogde tomaten op olie gehalveerd * 1 theel rozemarijnnaaldjes * naar smaak grof zeezout …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

500 g tarwebloem, 30 g verse gist, 2? dl lauw water, 6 el olijfolie, 2 tl zout, Bloem voor het werkvlak, melk, sesamzaad …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Arabisch

Lekker speciaal kruidig brood …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

voor mijn Tapa's collectie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Lekkere frisse salsa van verse groenten en kruiden …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Iedereen lust wel tapenade op stokbrood, toch proef je een subliem verschil tussen de soorten. Voor mij heeft de 1 ook de voorkeur boven de ander, maar afgewisseld is het misschien wel het allerlekkerst! Zet ze allemaal op tafel, dan je zit zeker goed.Tapenades zijn goed afgedekt maximaal 2 weken houdbaar in de koelkast, niet vergeten op kamertemperatuur te laten komen voor serveren! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Spaanse gehaktballetjes lekker als Tapas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

*verse koriander *olie en azijn *knoflook *komijn *groene paprika …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Lekker voor bij de tapastafel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Gekruide gehaktrolletjes voor op de bbq …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

Mezze …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch
Top