1. Home
  2. Community
  3. antpe
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

250 gr. zelfrijzend bakmeel snufje zout 3 eieren 5 dl. melk olie om in te bakken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Tomatensoep is het lieveligsgerecht van Graaf Dracula. Waarom is duidelijk - hij vindt tomatensoep zo mooi rood. Maar niet alleen een vampier vindt deze tomatensoep overheerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gebonden kerriesoep, een van de lekkerste die je ooit zult proeven! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

2 sneetjes witbrood 2 sneetjes volkoren tarwebrood 6 eieren snufje zout 1/2 tl. kerrie 4 champignons 2 plakjes katenspek 1 tl. bieslook 1 tl. peterselie peper 2 plakjes jonge kaas 4 kerstomaatjes paar blaadjes selderij boter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 kilo spruitjes, 1/2 liter kaassaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Verfijnde tosti met zalm, mierikswortel en dille. U kunt deze tosti zo 'scherp' maken als u wilt, door te varieren met de hoeveelheid mosterd en cayennepeper. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Saltsa Kafe me Aromatika Chorta, vooral lekker bij verschillende soorten vlees …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

2 uien 3 knoflookteentjes 3 vleestomaten 75 gram boter 300 gram lams- of rundergehakt 1/2 zakje witte saus 1 tl tijm peper en zout 4 eieren 150 gram geraspte oude goudse kaas 10 velletjes fillodeeg paneermeel …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Heerlijk kruidige gehaktballetjes met een pittig sausje, ook verrukkelijk bij de borrel(om je vingers bij af te likken) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Kom in Griekse sferen met dit lekkere broodje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een grieks recept met feta. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Geen zin om te koken doordeweeks, maar wel trek in iets lekker snels. Dan is dit een van mijn favo-recepten!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Korstdeeg 750 gr. uien 25 gr. boter of margarine 3 eieren 2 dl. crème fraiche 1 el. mosterd peper 100 gr. geraspte jong belegen kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

30 gr. boter of margarine 30 gr. bloem 2 dl. melk 150 gr. geraspte oude kaas 1 el. fijngehakte bieslook of peterselie peper, zout 2 eieren 50 gr. paneermeel olie om in te frituren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

500 gr. bloem 125 gr. boter of margarine zout 2 el. water 150 gr. lamsgehakt 1 tl. munt peper, zout 1 teentje knoflook 1 ei olie om in te frituren. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekker brood voor in de bbm.Gevuld met spekjes en ui.Lekker hartig. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

250 rundergehakt 1 grote ui 1 teentje knoflook 1/2 blikje tomatenpuree 1/1 el sambal badjak klein scheutje tabasco paar geknipte sprietjes bieslook, tijmblaadjes, zout en peper 41/2 el slagroom 1 ongebakken klein stokbrood 50 gr bacon 4 plakken belegen kaas  …  Lees verder »

1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels pijnboompitten, 900 g spinazie (panklaar), versgemalen peper, zout, 1/2 eetlepel citroenrasp, 2 eetlepels gehakte peterselie (vers of diepvries), 300 g feta, 2 eetlepels paneermeel, 8 vellen filodeeg (diepvries, ontdooid), 100 g boter. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

- 2 eieren - 100 g boter - 250 g feta - 100 g geraspte gruyere - 200 g kwark - 50 g zelfrijzend bakmeel - boter om in te vetten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Deze heerlijke worstjes kunnen ook als lunch gerecht of voorgerecht dienen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top