1. Home
  2. Community
  3. antoinia
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

De lekkerste Tuinbonenstamppot …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een tractatie voor liefhebbers van tuinbonen met spek …  Lees verder »

Tuinbonen met spekjes bron:www.edah.nl …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus lekker puur hollands. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het lekkerst natuurlijk met verse tuinbonen in het tuinbonenseizoen. Koop vooral jonge tuinbonen met kleine bonen; die zijn het fijnst van smaak. Neem eventueel in plaats van verse tuinbonen ong. 800 gr tuinbonen uit de diepvries. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Rundvlees heeft een grote variatie aan stukken vlees. Als je weet waar de stukken vlees van afkomstig zijn, weet je ook hoe het vlees moet worden bereid. Een voorvoet geeft vlees dat een lange bereidingstijd in een vloeistof nodig heeft, zodat stoven het beste resultaat geeft. De hoofdsoorten van de voorvoet zijn: voorschenkel, schouder, borst, hals, onderrib, dikke rib, fijne rib en klaprib. De sucadelap komt van de schouder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit recept stond jaren geleden in de Margriet. Het was de nr. 1 van La Place het restaurant van Vroom en Dreesman …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 bundel asperges (ca 18 stuks ) 250 gr. roomboter 4 eieren bosje peterselie 1 citroen peper zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een recept van Maggi …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 kleine rode peper, sap van 1 limoen, 1 theelepel suiker, 1 theelepel japanse sojasaus, 2 eetlepels thaise vissaus, 250 gram gerookte kipfilet in blokjes, 2 serehstengels ( of reepjes limoenschil ), 2 bosuitjes, in dunne ringetjes, ? rode ui heel fijn gesnipperd, 2 eetlepels verse munt, fijngehakt, 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt, ? krop romaanse sla of lollo verde, 50 gram veldsla. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een pittig warm voorgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Yam Nua …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Lekker bijgerechtje op een verjaardag of feestdag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit heerlijke hapje heb ik gemaakt tijdens een workshop in Librije`s Atelier. Het is redelijk eenvoudig te maken en het resultaat is heerlijk en ziet er bovendien erg mooi uit. Je maakt hier zeker indruk mee op een feestje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Romige saus die heerlijk bij een varkenshaasje smaakt. …  Lees verder »

Lekker met verjaardag/buffet.Frisse salade, die ECHT altijd op gaat! Eet met meerdere hapjes/salades …  Lees verder »

Dit is mijn geheime recept. Iedereen wil altijd weten wat er in zit. Hier is mijn geheimpje: …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Gezellig eten met familie. Vooraf wat hak/ snijwerk, daarna alleen maar wachten tot het klaar is. De hieronder gegeven hoeveelheden zijn variabel afhankelijk van de grote van je ovenschaal en je eigen voorkeur. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top