1. Home
  2. Community
  3. annierisjuh
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Fluweelzachte, romige soep die met de komende koude dagen erg lekker zal zijn!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Van oorsprong Ottomaans , echt Turks , maar bij de Griek hebben ze het ook als dessert . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Een van mijn lekkerste voorgerechten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Heerlijke tajine van rundvlees met het zoete accent van dadels …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Niet te verwonderen dat oesters befaamd zijn als afrodisiacum, je zou voor minder verleid worden. …  Lees verder »

12 verse Zeeuwse oester/2 tomaten/zout/peper/1 citroen/125 ml slagroom/1 eetl fijngehakte basilicum/25 g verse parmezaanse kaas/75 g veldsla …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

? 12 Zeeuwse oesters ? 3 eidooiers ? 1 glas mousserende wijn ? 150 g gesmolten, geklaarde boter ? 125 g groentejulienne ? 1 dl room ? grof zeezout of zeewier …  Lees verder »

12 plakken Ganda ham 200 gr. lotte 4 St.- Jacobschelpen 4 middelgrote champignons 1/2 groene paprika olijfolie 1 tomaat een paar druppels citroensap …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Coquilles Saint Jacques met spek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Recept behoort bij Diner 8 en is een vooraf/vis, samengesteld door Ron Arnold voor Elle Eten, december 2001. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Als je echt iets luxe wil serveren is dit een TOPPIE voorgerecht. Ik maak altijd meerdere voorgerechten dus gebruik maar een half kwarteltje als je meerdere voorgerechten neemt! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

4 wildbiefstukken bv. hert, ree of wildzwijn (ca. 150 g per stuk) * versgemalen peper * 25 g boter * 1 el arachideolie * VOOR DE SAUS: 3 sinaasappels * 500 gr cranberry?s * 4 el suiker * 1 limoen * 2 el bessengelei of bosvruchtenjam * 3 cm verse gemberwortel of 1 el gembersnippers op siroop * 1 theel mosterd * 4 el rode port * enkele takjes peterselie of bieslook …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een feestelijk gerecht. gemakkelijk te bereiden …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Top