1. Home
  2. Community
  3. annieov
  4. Kookboek brood
Kookboek "brood"

VOOR JE BROODBAKMACHINE …  Lees verder »

Heerlijk brood uit de broodbakmachine! (600 gr.) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een stevig en fris smakend brood ,vooral lekker als je het vers en warm eet met wat roomboter.De structuur lijkt op die van scones! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

8 sneetjes stokbrood, 1 rijpe peer, 100 g Gorgonzola, citroensap (circa 0.5 eetl) en vloeibare honing (circa 2 eetl) om te bedruppelen, versgemalen peper, …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Kaneel, sinaasappelschilletjes zorgen voor een smaakvol brood …  Lees verder »

Een echt donkerbruin brood, mals en goed houdbaar. Heerlijk met alle soorten beleg, zoet of hartig. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Russisch

Heerlijk visbroodje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

340 ml magere yoghurt; 10 gram (2 afgestreken theelepels) zout; 500 gram fijn volkoren tarwemeel; 15 gram (1 volle eetlepel) instant gist. …  Lees verder »

Een recept uit Spanje, voor 4 personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een heerlijk meerganenbrood uit de bbm met diverse kruiden en lenteui …  Lees verder »

Pittig broodje bij het ontbijt, bv met roerei of omelet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

JE BLIJFT BORRELEN MET ZO'N BROOD. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een zeer fijn gevuld stokbrood. Heel erg geschikt voor een gezellige lunch in de tuin of op balkon. Ook heerlijk bij de barbecue. De patafla moet geruime tijd van tevoren gemaakt worden. `s Morgens dus meteen maken als je er `s middags van wilt genieten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Een gevuld stokbrood om weg te happenbij het kijken naar de tour …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

BASISDEEG: 1/3 el gedroogde gist, 1/2 tl suiker, 200 ml warm water, 350 gr bloem, 10 gr zout, olijfolie. DE VULLING: 350 gr verkruimelde feta, 60 ml olijfolie, 1/2 tl gemalen zwarte peper, 1 el fijngehakte verse munt, bloem, 1 ei(losgeklopt met 1 el melk). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Lekkerrrrrrrrr …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

- 4 pistolets - 1 eetl. olijfolie - 1 kleine courgette - peper en zout - ca. 10 zwarte olijven zonder pit in dunne ringen gesneden - enkele blaadjes roquette sla - 1 eetl. kappers - 1 tomaat in plakjes gesneden - 1 ei in plakjes - 100 gr oude kruidenkaas of brandnetelkaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Vers gebakken stokbrood, dille dressing, ijsbergsla,tomaat, fetakaas en tonijn …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks
Top