1. Home
  2. Community
  3. annemariek
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 augurk 1/2 rode paprika 4 el. mayonaise 2 el. slagroom 2 el. tomatenketchup 1 mespunt geraspte ui een snufje zout een snufje witte peper 1/2 tl. milde paprikapoeder  …  Lees verder »

Friszoete dressing …  Lees verder »

400 gram kabeljauwfilet 250 gram wortelbolletjes 300 gram krielaardappeltjes 1 ui 25 gram boter 1 eetlepel olie 150 gram doperwtjes (diepvries) 1 eetlepel mosterd 1 1/2 dl witte wijn sap van 1 citroen zout en peper 1/8 liter slagroom 2 eetlepels gesnipperde dille 1 citroen (als garnering) …  Lees verder »

1 mango, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels balsamicoazijn, 1 theelepel mango-chutney, 4 eetlepels olijfolie, 2 gerookte kipfilets a 150 gram, 60 gram rucola, 30 gram pijnboompitten, 4 takjes kervel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een eenvoudig te maken brood zonder tarwebloem. …  Lees verder »

1/2 ongesneden wit brood (bij voorkeur oud Turks brood) olijfolie peper en zout 5 tomaten in partjes gesneden en het kroontje verwijderd 3 eetlepels gehakte basilicum 3 teentjes knoflook 2 tomaten in stukjes, van vel en zaad ontdaan 1 eetlepel balsamico-azijn 1 eetlepel citroensap 1 dl kruidenolie peper en zout  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Voor ? 200g:bereiden(kan 4 dagen van tevoren) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Met pijnboompitjes. …  Lees verder »

Heerlijke tapenade als voorgerecht op stokbrood …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekkere verse tapenade van olijven en kappertjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Weer zo'n recept waar je geduld bij op de proef gesteld wordt, maar het wachten wordt beloond! …  Lees verder »

125 g zachte boter of margarine, 2 ? dl melk, 1 ei, 225 g volkorenmeel, 1 zakje bakpoeder [a 16 g], 75 g geraspte Old Amsterdammerkaas, 3 el fijngesneden bieslook, mespunt zout, peper. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Eenvoudig tussendoortje, heerlijk als hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Simpel en snel, op de bakplaat van je oven. Koud: bij de borrel, warm: bij de lunch of warme maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

PATATES KOFTESI …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks
Top