1. Home
  2. Community
  3. anna_c_l
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Deze soep krijgt een Hongaars tintje door paprikapoeder en zure room. Zo wordt hij fris en pittig tegelijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

DEZE SOEP KRIJGT EEN HONGAARS TINTJE DOOR PAPERIKAPOEDER EN ZURE ROOM.ZO WORDT HIJ FRIS EN PITTIG TEGELIJK. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijke hartige taartjes, geschikt voor een feestje maar ook goed te gebruiken bijv. als lunch. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

3 teentjes knoflook sojasaus versgemalen peper 600 g kipfilet 80 g gemberwortel 1 ui 300 g rode en groene paprika 200 g champignons 4 lente-uien olie 50 ml kippenbouillon 4 el oestersaus takjes koriander paar radijsjes. Ik doe er zelf nog een rood pepertje doorheen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

750 gram runderlappen * 2 eetlepels balsamicoazijn * 3 eetlepels olijfolie * zout * versgemalen peper * 2 theelepels oregano * 200 ml gezeefde tomaten * 150 ml bouillon (tablet)* 100 ml rode wijn * 8 gepelde sjalotjes * 4 in parten tomaten * 2 gepelde teentjes knoflook * 200 gram mozzarella in plakjes * 2 eetlepels gehakte peterselie. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

500 gram varkenslappen (in blokjes van 2½ cm gesneden)* zwarte peper (versgemalen)* 4 eetlepels zonnebloemolie * 2 uien (fijngehakt)* 2 teentjes knoflook (geperst) * 1 rode peper (van zaad ontdaan en in dunne ringen gesneden)* 2 dl kokosmelk * 6 eetlepels ketjap manis * 1 theelepel trassi (gedroogde garnalenpasta) * zout.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Lekkere stampot die zelfs mensen die niet echt gek op zuurkool zijn ook lekker vinden! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gewoon een leuk opgemaakt bordje voor bij de paasbrunch. De gegeven hoeveelheden zijn voor 1 persoon, maar kunnen gemakkelijk worden verveelvoudigd. …  Lees verder »

Paasbrunch …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Mijn onovertroffen kippensoep waar je bij een griepje zo beter van wordt en waar de kinderen weer voor thuis komen eten …  Lees verder »

Chili uit de crockpot/slowcooker smaakt nog lekkerder. Door het lange sudderen vermengen de smaken zich tot een verukkelijk gerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3 laurierblaadjes 2 blikjes tomatenpuree 2 dl. bouillon van tablet of uit pot 1,5 dl. rode port. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Portugees

Hongaarse goulash uit de slow-cooker …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

500 g Kalfslappen (sukade) 3 eetlepels sesamolie (of 2 eetl. zonnebloemolie en 1 eetl. sesamolie) snufje zout 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) 1 teentje knoflook 1½ eetlepel ketjap manis 25 g gember (verse) 1 ui snufje peper ½ eetlepel tomatenpuree 2 dl vleesbouillon 1 1/2 dl rode wijn  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijk draadjesvlees met een Indische smaak. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Zaaaaaaalige pittige krabbetjes vooral na 24 uur in de marinade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Eigen foto. De bordjes werden bijna afgelikt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Een gerecht met varkensvlees hoeft niet vet te zijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ruim van te voren beginnen.Wel veel werk maar zeer de moeite waard! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top