1. Home
  2. Community
  3. ankie43
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Onverwacht lekker met gekookte aardappels of puree. Ik maakte ze deze keer als buffetgerecht en iedereen was verrast door de heerlijke saus. Okee het is even werk maar dan heb je ook wat! …  Lees verder »

Vegetarisch. Caloriekn per portie: 185 Variaties per portie: 1 zetmeelvariatie; 1 vetvariatie; 1 1/2 groentenvariatie; 25 kcal keuzevariaties; 4 gram vet; 4 gram voedingsvezel. Recept van de WW …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

. 700 g paksoi . 4-5 tenen knoflook . 3 sjalotjes . 4-5 cm gemberwortel . 2 stengels citroengras (sereh) . 3 rode pepers . 4 eetlepels zonnebloemolie . I dl groentebouillon (van een tablet) . 150 g gekookte kikkererwten (uit blik) . 1? eetlepel gefermenteerde zwarte bonen (uit blik) . 2 eetlepels rijstazijn of droge sherry . 1 eetlepel palm- of rietsuiker  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Dit recept is afkomstig van Chefkok Sanjeev Kapoor. Ik heb jaren lang bij verschillende Indiase restaurants currysoep gegeten, maar dit is toch wel de lekkerste die ik ooit gegeten heb. …  Lees verder »

  • Indiaas

Deze gevulde paprika is bij elkaar gesprokkeld door allerlei recepten van smulwebleden te bekijken, de een deed er creme fraiche in en de ander gebrokkelde feta. Zo deed ik bij iedereen een ideetje op. Dit is het gister geworden en we vonden het erg lekker. De tomatensaus is aan gepast uit het boek:Pastakeuken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Heerlijke romige ovenschotel. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Een heel lekkere vegetarische snert. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 Grote ui. 4 Stengels Bleekselderij. 6 Eieren. 25gr.Boter of margarine. 1 teentje Knoflook. 2 eetl.Milde Kerrie. 1 eetl.Bloem. 2 theel.Bouillonpoeder. 3 dl.Yogurt. 2 eetl.Seroendeng(Conimex). …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Als je nou eens bloemkool eet, en je houdt bloemkool over, bewaar dat dan tot de volgende dag en kook er deze ontzettend lekkere bloemkool-kaassoep met kerriesmaak! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top