Mijn eigen recept, maar wel geïnspireerd door dekip stroganoff van smulweblid martien22 en de internetsite van keukenliefde.nl. Echt genoten van deze heerlijke macaronischotel met gehakt, spekreepjes, champignons en paprika in een heerlijke saus. …
Lees verder »
Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat! …
Lees verder »
In plaats van lintmacaroni kun je heel goed spaghetti gebruiken.
De combinatie cantharellen en chorizo smaakte prima.
Weer eens een andere pasta dan gebruikelijk. …
Lees verder »
Het recept voor deze - echt verrukkelijke - pastasaus met paddenstoelen en gedroogde tomaten vond ik op internet. Ik heb het recept enigszins aangepast.
We hebben de saus gegeten met spaghetti, maar is ook heel lekker met penne of tagliatelle.
De saus is vegetarisch maar een vleesliefhebber kan er ook reepjes kipfilet, kalkoenfilet, biefstukreepjes of gehaktballetjes aan toevoegen. …
Lees verder »
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om Bolognesesaus te maken. Zo krijg je dus vanzelf ontelbare recepten. Normaal gesproken maak ik het zelf altijd gewoon uit de losse pols. Maar nu heb ik het eindelijk toch maar eens een keertje opgeschreven.
Dit zijn toch wel de basis ingrediënten die ik meestal gebruik. Vaak ligt het er ook een beetje aan wat ik in huis heb en wat er voorhanden is in de tijd van het jaar. Ik varieer wel eens met paprika, courgette e.d. Ik gebruik ook een vele grotere hoeveelheid groenten dan in de meeste originele recepten het geval is. Zodoende is dit comfort food toch nog een gezonde maaltijd.
Enne . . . . goed werk heeft tijd nodig dus laat de saus minstens 1 uur zachtjes pruttelen. Dit komt de smaak echt wel ten goede. …
Lees verder »
Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier. …
Lees verder »
pasta is mijn meest favoriete eten en dan vooral deze overheerlijke pasta.
Heerlijk met kipfilet, gedroogde tomaatjes, rode pesto, champignons en paprika.
Je eet je vingers er (bijna ) bij op. …
Lees verder »
Dit recept heb ik zelf bedacht. Ik had nog een puntpaprika, een stuk chorizo en een stuk parmezaanse kaas. Ook een geopend pakje gezeefde tomaten. De koelkast "leeg koken" was nog nooit zo lekker ;P …
Lees verder »
Een TOP-recept in onze familie. Een zelf bedachte variatie op een een recept wat ooit eens in een tijdschrift stond. De pastasaus is overheerlijk en supersnel te maken. …
Lees verder »
Deze spaghetti at mijn man tijdens onze korte vakantie in Berlijn. Hij vond dit zo lekker dat ik de spaghetti heb nagemaakt. Heerlijk met vis en een lekker stukje gebraden vlees. …
Lees verder »