1. Home
  2. Community
  3. animosus_bellator
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Wordt gebakken in de koekenpan en wordt gemaakt van eieren, ui, aardappel asperges en courgette. En natuurlijk Parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Dit is een makkelijk recept voor smakelijke, gezonde en voedzame muffins. Omdat ik nu glutenvrij eet ben ik gaan experimenteren met havermout muffins. Door de crandberries en appel is de muffin al een beetje zoet, dus voor mij hoeft er geen suiker bij. Die zijn lekker en gezond en je kunt ze makkelijk meenemen. Bovendien zijn ze ook makkelijk te bakken en is het leuk iets uit eigen oven te eten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Een heerlijke verwarmende soep die zeker in de winter, maar eigenlijk in elk seizoen de hoognodige vitamines bevat door de vele verse groenten die erin zitten. Maak een grote pan in een keer want de volgende dag is het minstens net zo lekker en het bespaart een hele hoop werk. Je kunt eventueel ook een portie invriezen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Weer wat anders dan gekookte aardappelen en aardappelpuree, iets heel lekkers!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Gekregen van mijn moeder die dit in de jaren 90 heel vaak voor ons klaarmaakte en waar wij onze vingers bij aflikten! Een groot succesnummer!!!! Eenmaal gemaakt, gegarandeerd verslaafd :-))! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Gebak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Tijdens mijn photoshop activiteiten, kwam ik een engelse tegen die heel toevallig foodphoto,s moest fotoshoppen ( ja mensen, ook die worden bewerkt, heb je trouwens eigen foto die je graag als glamour recept wil, geef maar seintje, ben altijd bereidt, kosteloos natuurlijk,  nieuwe uitdaging aan te gaan ) zodoende kwamen we op desserts met kerst , zij maakte altijd " Classic Banoffee Pie " ik had er nog nooit van gehoord, en bakken is not my style zeg maar. wat blijkt, je hoeft helemaal niet te bakken, maar het is wel me favo taart geworden.   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Dit zijn heerlijke zachte brownies met een vulling van pindakaas. Het is belangrijk dat je, als je de cakejes vult, genoeg beslag aan de onderkant en bovenkant van het cakeje stopt. Als je dat niet doet, kan het cakeje gaan inzakken. …  Lees verder »

Romig, zacht soepje met tijm. Geschikt voor Atkins dieet (Fase 1: lunch). …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke knapperige bovenlaag met zachtzure appelvulling. Dat is nog eens een boterkoek! Snel gemaakt en snel gebakken. We kregen afgelopen weekend nogal veel logees. Een van mijn nichtjes is dol op appelkruimeltaart. Omdat ik weinig tijd had kwam ik op het idee om van een boterkoek deze lekkere appelkruimelboterkoek te maken. Het was een groot succes. Binnen een mum van tijd was de appelkruimel-boterkoek verdwenen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Luxe Franse broodjes, gemaakt van een soort soezendeeg, gevuld met banketbakkersroom en bovenop chocoladeglazuur. De Fransen weten dondersgoed wat lekker is …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Heerlijke ovenschotel met zuurkool, gehakt, worst, spekjes, aardappelpuree, gegratineerd met kaas. Ook heerlijk voor mensen die normaal geen zuurkoolfan zijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke gevulde soep maak ik altijd voor n 'weeshuis' het is makkelijk te makken en handig om op voorraad te hebben i de vriezer.. Deze soep past in een koolhydraat arm dieet!!   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een stevige erwtensoep is erg handig om te serveren wanneer er makkelijk gegeten moet worden en er meerdere mensen aanschuiven. Erwtensoep wordt er alleen maar lekkerder op wanneer hij een dag van te voren wordt gemaakt. Ideaal dus als morgen iedereen wat stevigs in de maag wil hebben en snel door wil naar de pakjes....... En vers gemaakte erwtensoep is ook echt lekerder dan een blik. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Zuurkool met braadworst specialiteit uit duitsland …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Dit zijn echt de allerlekkerste oliebollen die ik ooit ergens heb gegeten. Mijn vader bakt deze oliebollen ook vaak op braderieen etc.Het is eigenlijk een oud "geheim" familierecept en altijd succesvol. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top