Heerlijke pittige maaltijdsoep voor een koude winteravond. Kan ook prima worden ingevroren. … Lees verder »
- > 120 min.
- Hongaars
Heerlijke pittige maaltijdsoep voor een koude winteravond. Kan ook prima worden ingevroren. … Lees verder »
Dit recept heb ik ooit gekregen van een surinaamse vriendin … Lees verder »
Dit recept is onderdeel van het Gezonde Kerstmenu 2010 van Mathijs Vrieze. Samen met het hoofdgerecht Kiprolletjes met jonge kaas en het nagerecht Fruitcompote met eiwitschuim heb je een compleet kerstmenu dat lekker én gezond is! … Lees verder »
*** Italiaans *** … Lees verder »
Heerlijk zachte taart met een knapperige vulling van hazelnoten. Zeer lekker! … Lees verder »
Gerookte zalm op een bedje van huttenkase … Lees verder »
Een heerlijk voorgerecht als je voor een aantal mensen moet koken. Erg goed van te voren te maken!! … Lees verder »
Een snelle lunch, eens wat anders dan het klassieke broodje … Lees verder »
500 gram kipfilet 1 sjalotje 1 el. grove mosterd 1 hand basilicum 1 hand bladpeterselie 1 hand parmezaanse kaas 1 el bloem Voor de yoghurtdip: Griekse yoghurt 2 handen bladpeterselie grof zeezout halve teen knoflook. … Lees verder »
Tostie met geitenkaas en aubregine compote … Lees verder »
Guacemole behoeft geen uitleg, het is gewoon lekker! … Lees verder »
4 grote uien 2 teentjes knoflook 2 preien 2 paprika`s 50 gr speklapjes 50 gr nasivlees 1 rookworst 2 eetlepels olie boemboe bali van conimex 2 theelepels trassi 6 eetlepels ketjap sambal ketchup 2 potten bruine bonen. … Lees verder »
250 grgehakt - 1 knoflookteen - 2 sjalotjes - 1 ei - 1 witte boterham - scheut witte wijn - 7 el olijfolie - 1 el tomatenpuree - cayenepeper - zout + peper - 2 tl pittige paprikapoeder … Lees verder »
Aardbeiein in balsamicocreme met sinaasappelmascarpone … Lees verder »
2 zachte geitenkaasjes 1 ei, losgeklopt truffelolie 1 aubergine, in plakken 2 tomaten, in schijfjes kerstomaatjes couscous balsamico azijn tuinkruidenbouillon olijfolie knoflookpoeder rozemarijn versgemalen peper en zout … Lees verder »
Heerlijk voorgerecht, dit wordt oorspronkelijk geserveerd met zelfgebakken kleine broodjes (brioches) gebruik hiervoor afbak stokbrood of kleine broodjes … Lees verder »
Gevuld met garnalen, pijnboompitten en avocado-mousse. … Lees verder »
Een heerlijk wokgerecht die ik zelf REGELMATIG maak als ik aan het lijnen ben. Veel verse groenten en heerlijke knoflook … Lees verder »
Na vele varianten val ik altijd terug op deze Gazpacho Andaluz. Een pittig, licht verteerbaar soepje die je ijskoud serveert. Lekker verfrissend op warme zomerdagen! … Lees verder »
Vreselijk lekker! … Lees verder »