1. Home
  2. Community
  3. alexsasja
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Je hoeft nauwelijks boter of margarine te gebruiken, om dit heerlijke gehaktbrood te maken. De samenstelling van de ingredienten is van mijzelf. Het idee voor gehaktbrood is al heel oud natuurlijk. …  Lees verder »

Kleine, gevulde pasteitjes uit de oven. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Russisch

Indische, gevulde aardappelkroketten, zoals mijn vriendin die vroeger maakte. Koud of warm altijd lekker ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Goudgele rundvleesballetjes; knapperig van buiten en zacht van binnen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Een lekkere, romige soep die je, door toevoeging van meer of minder kerrie, zo pittig kunt maken als je zelf wilt. De banaan en de kip brengen alles weer een beetje in balans. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Een deeg van natuurlijke gisting dat wordt vermenigvuldigd en uitgedeeld aan vrienden. Van het eigen portie wordt een brood gebakken met noten, rozijnen en kaneel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Heerlijk zelfgebakken knoflookbrood …  Lees verder »

Bij dit brood passen pikant broodbeleg, fijne botersoorten en rauwkorst. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Lekker brood voor in de broodbakmachine. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Dit brood is spek naar ieders bekkie …  Lees verder »

Gewoon; Lekkere bami goreng zoals wij die eten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Sate die in de winter onder de grill gaat en s zomers op de barbeque. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Zeer ouderwets recept voor gruttenpap, wat mij ontzettend aan mijn jeugd doet denken. Lekkerrrrrrr..... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Bietjes met appel en spekjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Aardappel/appelstampot met gebakken ui en speklapjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker als lunchgerecht of als hapje bij de borrel. …  Lees verder »

Lekker verwenvlees! …  Lees verder »

Top