Tagiatelli met spinazie en zalm in roomsaus … Lees verder »
- 10-20 min.
- Italiaans
Tagiatelli met spinazie en zalm in roomsaus … Lees verder »
Thuis je Big mac maken. Bijna niet van echt te onderscheiden. … Lees verder »
Eindeloos variëren! … Lees verder »
Na jarenlang zoeken en proberen eindelijk bingo superlekkere kip kerrie heerelijk bij rijst nasi bami de chinees kan met pensioen … Lees verder »
Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams! Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-) … Lees verder »
Uit een kookboek dat ik op mijn werk heb gekregen toen Kerst en ik verloofden, tante Puntje als je dit leest laat het dan even weten. … Lees verder »
Lekker eigen gemaakte worstenbroodjes. … Lees verder »
Lekker en makkelijk. Dit receptje is geknipt als opener van een diner. Smakelijk!!! … Lees verder »
Traditioneel, maar zoooo lekker.... … Lees verder »
Mijn chili con carne door de jaren verder ontwikkeld tot deze recept. … Lees verder »
Heerlijk, makkelijk en verantwoord goed eten! … Lees verder »
Niks lekkerder dan een 'home-made' zigeunersaus, en deze is werkelijk (al zeg ik t zelf..) eeeenorm lekker) … Lees verder »
Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. … Lees verder »
In bladerdeeg verpakte zalm en garnalen met een heerlijke venkelsaus! … Lees verder »
WW heeft een frietjes-recept. Helaas werden ze bij mij altijd taai. Ik heb het recept aangepast zodat ze knapperiger zijn. … Lees verder »
Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. … Lees verder »
Ja, alweer die cocktailsaus. Maar deze was dan wel bijzonder lekker! … Lees verder »
Lekkere zeeuwse gebakken mosselen. … Lees verder »
Biefstukjes met een romige saus van gesmolten kruidenkaas … Lees verder »
Gebakken biefstuk met een heerijk uiensausje … Lees verder »