1. Home
  2. Community
  3. alb02
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Klassiek aardappelgerecht.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

JAAAAAA.. hij heeft er ook zin in. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Eindelijk weer eens iets anders dan rul gebakken of een bal. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekker romig, mals varkenhaas gerecht. Het is niet moeilijk te maken maar het resultaat is echt heerlijk. …  Lees verder »

Dit recept kreeg ik ooit eens van de indonesische buurvrouw van mijn schoonzus. Veel lekkerder dan al die potjes uit de supermarkt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

De witlof wordt gebakken met wat poedersuiker wat natuurlijk een prima combinatie is!! Een echt LIEFDESRECEPT!!! om je vingers bij op te eten!!Met natuurlijk een overheerlijk glas wijn! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Dit is echt een waanzinnig lekker visgerecht (zie foto). De kruiden geven de zalm ook een echt apart tintje. De zalm wordt overgoten met een heerlijke knoflook-kruidensaus. Het proberen waard!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een pracht om dit met de feestdagen als bijgerecht te serveren. Dit recept is uit een allerhande. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

. Dit recept heb ik al heel lang, af en toe komt het weer tevoorschijn, het blijft lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijke ovenschotel met pittige gehaktlaag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

6 lapjes diepvries bladerdeeg 250 gram broccoli 250 gram uien 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 2 blikjes zalm 3 eieren 2 eetlepels versgehakte peterselie 1 dl slagroom of koffieroom peper, zout 100 gram geraspte jongbelegen kaas 100 gram roomkaas (Mon Chou) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top