1. Home
  2. Community
  3. adridankers
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een oorspronkelijk recept van Jamie Olivier.Ik heb het wat aangepast vanwege de verkrijgbaarheid van de ingredienten, de hoeveelheid en wij willen graag gaardere boontjes en een aardappeltje.De smaakcombinatie is zalig! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke kwarktaart met de volle smaak van witte chocolade en frisse aardbeien …  Lees verder »

Ik ben dol op bietjes én op geitenkaas, dus deze salade is in mijn ogen een match made in heaven. De spinazie blijft in dit gerecht rauw en is dus een vervanger voor ijsbergsla of veldsla. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Een makkelijk voor te bereiden ontbijt voor de hele week! Bak in het weekend een heerlijk bananenbrood en je hebt ontbijt voor de hele week. Het brood heb ik in een grote doos van Lock&Lock bewaard. Ik snij 's avonds plakjes af voor de volgende ochtend en neem ze mee in een klein Lock&Lock doosje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Een lekkere visschotel die snel klaar is. gemakkelijk te maken is en waarmee je eindeloos kan varieren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Een lekkere visschotel die snel klaar is. gemakkelijk te maken is en waarmee je eindeloos kan varieren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, 100 g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, 8 takjes selderij, fijngehakt, paneermeel om te bestrooien, ovenschaal met een inhoud van circa 1,5 liter, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk recept van de Lidl, een beetje aangepast.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke couscoussalade …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Multi-cultureel

Ik heb dit recept al heel lang en al aan veel mensen gegeven die het ook zo lekker vonden, heb er al meerdere prijzen mee gewonnen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heel gemakkelijk en lekkere ovenschotel. Snel klaar...smullen maar! Vooral kinderen vinden dit super lekker. N.B. Gebruik je verse spinazie kook die dan even voor, hak de spinazie een beetje fijner en laat hem goed uitlekken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

De eerste keer dat je hoort over worteltaart denk je: dit klopt niet. Eenmaal geproeft wil je niets anders meer! Deze taart is vrij luchtig in vergelijking tot sommige andere varianten van carrot cake. De wortel wordt zacht en verdwijnt. Het geheel wordt een heerlijke, licht kruidige taart. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

De eerste keer dat je hoort over worteltaart denk je: dit klopt niet. Eenmaal geproeft wil je niets anders meer! Deze taart is vrij luchtig in vergelijking tot sommige andere varianten van carrot cake. De wortel wordt zacht en verdwijnt. Het geheel wordt een heerlijke, licht kruidige taart. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Deze taart heb ik 2 weken geleden gemaakt voor de bejaarden in het bejaardentehuis in ons dorp waar we vrijwilliger zijn. De taart kun je maken met roomkwark of volle yoghurt. Ik heb deze keer gekozen voor roomkwark. Door de kwark/roomkaasmassa is het grootste deel van de perziken gepureerd. Ook heb ik perzikenlikeur door de kwark/roomkaasmassa gedaan en dat geeft een extra lekkere smaak. Wie geen alcohol wil gebruiken kan in plaat van de likeur ook perzikensap gebruiken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

SUPER LEKKER!Het even voorgebakken vlees wordt samen met de rode kool gestoofd. Dat zorgt voor een heerlijke smaak van de rode kool en lekker zacht vlees. Ook voor de slowcooker! Echt een aanrader! NB. Ik heb in plaats van goudreinetten Elstar gebruikt. De appels geraspt in plaats van in stukjes gesneden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Wereldkeukenrecept, eenpersoons pizza op naanbrood. Broodje in de oven met tomatensalsa, daarop gewokte reepjes met paprika, kerrie, ui, knoflook gemengd met kokosmelk. Gegratineerd met kaas en bestrooid met verse koriander. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld
Top