1. Home
  2. Community
  3. abosmana
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Indisch vis gerecht met gestoomde makreel  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Erg lekker ! Zorg wel dat je er stevige rolletjes van maakt. …  Lees verder »

500 gr runder- of kalfsgehakt, zeer fijn gemalen 1 theelepeltje zout 1 mespunt peper 1 mespunt piment 1 mespunt nootmuskaat Naar smaak iets uienpoeder 75 gram koks- of slagroom.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gyros is niet alleen makkelijk te maken, het is niet vet en erg lekker door alle kruiden en specerijen. Wij eten dit vaak op zaterdagavond. Makkelijk en door gebruik van de grillpan een enorm succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Combimagnetron. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Lekkere koolhydraat arme maaltijd. In plaats van taco's gebruik je coutrgette's …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Lekker voor bij de borrel of als accent bij diverse gerechten. Dit recept is voor een wat grotere hoeveelheid tapenade, mocht er een feest in het vooruitzicht liggen of je kunt de tapenade ook bij andere gerechten gebruiken. Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Gebakken gamba's met knoflook en uien …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit zijn Japanse "Potstickers", zoals gevonden in noord China. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Spaanse tapa′s, voor 16 stuks. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

De allerlekkerste manier om aardappelen klaar te maken. Ontzettend gezond ook nog. Wel even overslaan als je wilt afslanken. …  Lees verder »

Ruim 1 kg pruimen (bij voorkeur Reine Victoria) 1 theel. kaneel margarine om in te vetten voor het bodemdeeg: 375 g bloem met 0,5 zakje bakpoeder of 375 g zelfrijzend bakmeel 275 g suiker 275 g margarine 2 kleine eieren 2 zakjes vanillesuiker voor het kruimeldeeg: 200 g bloem 150 g suiker 150 g margarine 1 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Patates me skortho. Als je eenmaal deze aardappelen - met citroensap en oregano - hebt gemaakt, maak je ze nooit meer op een andere manier …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Supermakkelijk recept voor een heerlijke zoete perentaart. Het deeg wordt rond de peren een beetje puddingachtig-romig... Mmm! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

200 g boter 3 repen pure chocolade (van 100 gram) 1 reep melkchocolade (100 gram) 4 eieren 200 g donkere basterdsuiker 150 g zelfrijzend bakmeel 3 bakjes pecannoten (a 80 g) of 200 g walnoten 125 ml slagroom …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

½ l wijnazijn ½ l appelsap 300 g rietsuiker 10 kruidnagels 10 peperkorrels 1 kaneelstokje, in stukjes ½ tl zout 1 rodekool …  Lees verder »

1 kilo overrijpe appels 1dl . water optioneel :10% suiker van het aantal gebruikte kilo appels  …  Lees verder »

Top