1. Home
  2. Community
  3. abloemendal
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

De tagliatelle met basilicumsaus en de gegrilde tomaten vormen samen een verrukkelijk vegetarisch hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker Aziatisch. De Thaise roerbak met groenten en een pittig Indisch eitje. Je kunt in plaats van de prei en champignons natuurlijk ook een zak Thaise groentemix nemen. Dan ben je nog sneller klaar. Eerst wilde ik er gebakken eieren bij geven maar vond dat zo afgezaagd. Beetje aan het zoeken voor een altenatief. In het Indische kookboek van Bep Vuyk vond ik het recept voor de Telor Belado: Indische eitjes met pittige tomatensaus en die smaakten er heerlijk bij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Heerlijk groentepannetje met veel knoflook en gesmolten mozzarella. Vegetarisch en koolhydraatarm. De champignons met blokjes courgette en knoflook worden vooraf gemarineerd. Daarna gebakken en afgewerkt met de mozzarella die lekker gaat smelten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Nu we morgen de Zwolsche stoof van Wilmie eten ben ik weer helemaal in de "ban" van stoofgerechten. Lekker een portie meer maken , invriezen en dan..... weinig werk na een vermoeiende , maar heel leuke oma oppasdag. Aan het water zal ik een rundvlees bouillonblok met minder zout toevoegen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Thais

Niets is lekkerder dan draadjesvlees, probeer het op deze Aziatische wijze met sojasaus! Boordevol smaak en worteltjes die in je mond smelten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Heerlijke indonesische rendang, je moet er voor naar de toko maar dat is het meer dan waard! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een verrassend frisse doch pittige Chilli. Kan uitstekend met zomers weer gegeten worden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chileens

Deze heerlijke salade maak ik vaak als het erg mooi weer is. Je kunt natuurlijk heel goed variëren met de ingrediënten. Ik gebruik meestal wat er zo in huis is. De salade viel erg in de smaak bij onze vrienden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke Chili van Jamie Oliver …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chileens

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

600 gram doorregen runderlappen 10 eetlepels olijfolie 50 gram spekreepjes 1 grote ui 2 teentjes knoflook 4 paprikas (rood en groen) 2 eetlepels bloem 1.5 eetlepel paprikapoeder of chilipoeder 1 blikje tomaatstukjes (400 gram) 1 deciliter rode wijn 2 deciliter Rundvleesbouillon 2 theelepels tijm 4 vastkokende aardappelen 250 gram sperziebonen …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars
Top