1. Home
  2. Community
  3. VoedselKater
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Normandië (Frankrijk) staat bekend om zijn gastronomie. Specialiteiten van de streek zijn onder andere kazen, zoals de camembert, maar ook appels en room zijn typerend voor Normandië. Van de appels wordt onder meer calvados en cider (appelwijn) gemaakt..Deze kip, gebakken met wat spekreepjes, wordt gestoofd in calvados (optioneel) en cider. De saus wordt afgemaakt met mosterd en crème fraîche. Mijn recept is een samenstelling van diverse in kookboeken en op internet gevonden recepten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Rul gebakken gehakt met paprika, lente-uitjes en taugé, lekker Indonesisch gekruid met een scheutje ketjap.manis Niet alleen lekker met rijst maar ook lekker op een broodje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Handig om van oud brood af te komen ;-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

=18pxDit slank Italiaans gerecht zet je in 20 minuten op tafel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ik had nog een salade met asperges gemaakt maar door omstandigheden was het er nog niet van gekomen om het recept uit te werken Eerder had ik al eens een heerlijk Salade-met-gegrilde-asperges gemaakt en toen ik deze versie van Jeroen Meus tegenkwam wilde ik die natuurlijk ook weleens proberen. Het resultaat was perfect en bovendien staat dit gerecht ook nog eens in een half uurtje op tafel. En in de zomer met de daarbij behorende bbq partijen is dit een perfect bijgerecht. Als buiten het seizoen de witte asperges niet meer verkrijgbaar zijn kun je ook prima groene asperges gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Italiaanse vegetarische broodsalade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

500 gram penne rigate - zout - 275 gram rookworst - 100 gram salami - verse oregano - 7 gram rode peper - 1 rode paprika - 250 gram kastanje champignons - 6 eetlepels olijfolie - 150 gram uienmix - 500 gram pastasaus tomaat - 1 zakje salad mix Italiaanse kruiden - 400 gram slamix …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top