Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Vlogger_Smulweb_Sabine
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ziet er lekker uit …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Deze kaasbroodjes met tijm zijn super makkelijk te maken en waarschijnlijk heb je de ingrediënten toch al in huis. Ideaal voor de lunch dus! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Chocoladecake: wie is er niet dol op!? Deze chocoladecake is simpel, leuk en 100% lekker! Wist je dat wijn ook erg lekker smaakt bij cake en andere zoete taartjes/cake? Een lekkere dessertwijn maakt je cake helemaal compleet. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Producten voor de spicy tuna roll kan je altijd in je voorraadkast hebben staan! In deze tuna roll van Deepblue gaat heerlijke tonijn uit blik, en de rest van de spullen zijn ook jaren houdbaar. Ideaal om deze spicy tuna roll te maken als je onverwacht visite krijgt  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Ik maak deze soep regelmatig voor de lunch omdat deze soep vrij eenvoudig en snel te maken is.  En uiteraard ook omdat het een heerlijke smaakvolle soep is 😋 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Dit gerecht is voorals je even snel moet eten en daarna misschien weg moet. Het is daarom vrij simpel te maken en is snel klaar.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Lekker bij warm weer …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

We hoorden dat we de volgende dag koffievisite zouden krijgen en ik had niet echt iets bijzonders in huis. Maar appels en ingrediënten voor een cake of taartje is er altijd. Dus met een beetje experimenteren kwam dit lekkere taartje eruit. Het deeg voor dit taartje heb je met je mixer in korte tijd klaar. Het is een soort cakedeeg. Lekker met stukjes amandelspijs, appels en geschaafde amandelen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Op de markt staat een kennis van mij elke zaterdag met broodjes warme beenham , lekker, goede ham niks mis mee. de saus keuze is/was de standaardt honing/mosterd , sate of cocktail , toen ik vroeg heb je nooit wat anders geprobeerd zei hij " ik zou niet weten wat " time to knutsel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik at dit voor het eerst in Israel, schaaltje met de dukkah in olijolie en daar brood in dopen, heerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

"Oh boy, als je een bakmadam/bakman bent, dan wil je deze ontbijtrepen zeker op je lijst zetten. Niet alleen zijn ze een fijne afwisseling van je standaard ontbijtje, maar ze zijn ook nog eens ongelofelijk lekker, bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten & zijn super gemakkelijk om te maken. En het beste van al? Ze zijn gemaakt met lekker veel kiwi!Ben jij een kiwi lover? Ik alvast wel! Zeker als ze wat gerijpt en lekker zoet geworden zijn, zoals de Zespri Sungold waar ik dit recept mee maakte. Zo fris & zoet tegelijk! Wie is er nog fan van deze gele variant op de traditionele kiwi? Voor dit recept maakte ik er een heerlijke confituur mee met maar drie ingrediënten en wauw: zo lekker! Heerlijk zoet en perfect van textuur. Ik heb meteen een dubbele portie gemaakt zodat ik hem ook nog door mijn yoghurt kon roeren of op mijn boterham kon smeren nadat ik deze repen gemaakt had." …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Niet erg makkelijk maar het resultaat is TOP ! Je kan op de site van NJAM, wanneer je het recept intikt een filpje zien van de chef, hoe hij de croissants maakt , succes !  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Ik heb laatst deze lekkere champignondriehoekjes gemaakt, gevuld met champignon, kaas en room. Erg lekker bij een glas witte wijn van de Chardonnay! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Voor dit lekkere stamppotje maak je een smeuïge aardappelpuree met knoflookkruidenroomkaas. Hierdoor meng je de beetgare worteltjes, knapperig gekookte erwtjes en dunne ringetjes lenteui. Op een koele en winderige dag in het voorjaar smaakt dit lente-stamppotje heerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ik ben al jaren gek op de pannen van Le Creuset, en nu hebben ze een nieuwe Limited Editiion en ik was verkocht.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zalm gevuld met romige spinazie in knoflookboter is een aparte manier om van zalm te genieten. Gevuld met roomkaas, spinazie, Parmezaanse kaas en knoflook overtreft dit zalmgerecht ieder restaurant. Naar keuze op je fornuis of in de oven te bereiden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

De malse kip uit de oven is een perfect gerecht voor zowel de zomer als de winter! Hoe maak je malse kip? houd hem heel, en stop hem lekker vol met citroenen. En kruiden natuurlijk. Omdat je hem op het karkas gaart, blijft het een heerlijk malse kip. Uit de oven, maar ook van de barbecue een fantastisch gerecht wat nooit mislukt! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands
Top