1. Home
  2. Community
  3. Viola436
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Mijn chili con carne door de jaren verder ontwikkeld tot deze recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Groot succes, kleine kunst Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Lekker in plaats van vlees. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Recept van mijn schoonmoeder(!). Ik vind dit nog steeds een van de lekkerste satesauzen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Een bami is altijd lekker, hoeveel mensen kopen er niet een bak in een supermarkt of halen het bij een afhaalchinees. Alleen deze bami kun je zelf maken en is uiterst compleet. Bovendien is hij vreselijk voedzaam en lekker. Eet er voorgemarineerde (kip)saté bij en neem er wat satésaus bij of zoetzure saus. Dit gewokte bamigerecht is goed in te vriezen. Even in de magnetron en je hebt een heerlijke maaltijd ! Ik had deze vorige week gemaakt en de pan was leeg zo lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heerlijk ouderwetse zelfgemaakte kletskoppen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit is een basisrecept voor cake, die niet kan mislukken. Voor iets meer afwisseling laat u uw fantasie werken en voegt u allerlei ingredienten toe. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijke lasagna, samengesteld uit allerlei recepten en aangepast naar eigen smaak. Zeer vullend en heerlijk romig, kruidig en zacht. Met wat pepperoni peper eenvoudig pittig te maken en met wat salie is het licht verteerbaarder en nog iets zoeter en verassender. Er is niemand die dit niet lust, eet smakelijk! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Pittig kiprecept dat snel klaar is! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Dit recept komt van de site www.winterclub.nl Officieel is het een nagerecht, maar het is zo machtig dat je Kaiserschmarren ook gerust als hoofdgerecht kunt presenteren. Onderstaand gerecht is voldoende voor een hoofdgerecht voor 2 personen of als dessert voor 4 personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks

* 1 blikje tonijn op olie * 2 stuks ansjovisfilets * 2 eetl citroensap * 4 eetl mayonaise * 1/8 liter zure room * zout * peper * 2 eetl gesnipperde peterselie * 2 eetl kappertjes * 350 gram kalfsfricandeau (iets dikker gesneden) * 4 partjes citroen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Kan zowel met de hand als met de ijsmachien gemaakt worden. …  Lees verder »

IK MAAK DE MOUSSE OOK WELEENS ALLEEN DAN IS HET EEN HEERLIJK TOETJE. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !Wel even werk maar echt niet moeilijk . eigen foto`s (3 stuks) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Heerlijke boterkoek a la Fred van beroep brood/banketbakker geweest …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Na jaren op zoek te zijn geweest naar de 'ultieme boterkoek van de bakker' maar eens een oproepje geplaatst: dit is het resultaat van eigen experimenten! …  Lees verder »

Eenvoudig maar erg lekker mn door de saus.Simpel om te toveren tot een veg.gerecht door de kip te vervangen door bv quorn. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Het recept van deze heerlijke kip met mango vond ik in een Duits tijdschrift. Ik heb het iets aangepast en er bleef een verrukkelijk gerecht over dat we zeker vaker zullen eten. Echt een succes! Mijn man houdt niet van fruit in de warme maaltijd maar dit vond ook hij heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Alles al geprobeerd om net zulke lekkere gehaktballen te maken als die de slager verkoopt? Of misschien nog wel lekkerder... Lukt het maar niet om de gehaktbal toch stevig te maken maar niet zo droog? Ik heb zelf ook al heel veel versies gehaktballen uitgeprobeerd en gemaakt, maar nu is het dan eindelijk gelukt, op basis van wat samengevoegde en aangepaste bestaande recepten en mijn eigen toevoegingen. Dan eindelijk hét recept voor een overheerlijke sappige gehaktbal met veel smaak weten te creëren. …  Lees verder »

Top