1. Home
  2. Community
  3. TonyNobo
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is DE dressing voor een salade of om je Carpaccio zo te laten smaken als in een restaurant. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

8 lapjes kalfsvlees - dun 8 plakken parmaham Italiaanse kruidenmix 4 eetlepels olijfolie 250 ml marsala wijn (zoete rode dessertwijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Saltimbocca is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met plakjes rauwe ham (prosciutto crudo) en salie. De oorsprong is de streek rondom Rome. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een ontzettend leuk, en luxe gerechtje geïnspireerd door onze versie van witlof met ham en kaassaus, maar nu met prei en gerookte zalm. In plaats van gekookte aardappels of puree geef je er nu verse (geen diepvries) pommes Duchesse bij en je hebt een sterrenmaaltijd waar ook je gasten van onder de indruk zijn. Niet moeilijk te maken en voldoende voor 4 personen. Smullen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Heerlijk eenpansgerecht, snel klaar, veel smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

120 g Gruyere 30 g roomboter 1 el bloem 125 ml melk 100 g gerookte achterham 4 dikke sneetjes witbrood …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. …  Lees verder »

Speciaal voor de visliefhebbers nog een hemels stukje verse vis met een goddelijke vinaigrette die lekker lenteachtig is qua smaak. Snel en makkelijk te maken, super lekker en heel gezond. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Tournedos geserveerd met een orginele Stroganoff-saus geflambeerd met Wodka en Cognac. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top