1. Home
  2. Community
  3. Tilly64
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dubbel verpakt varkenshaas met verstopt gehakt in haasje "recept om over na huis te schrijven." …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

50 g boter 1 sinaasappel 1 pakje amandel botertongen (koekjes 175 g) 1 1/2 citroen 2 limoenen 3 eieren 1 blikje gecondenseerde melk (397 g) 100 g suiker 1 gele grapefruit 1 rode grapefruit …  Lees verder »

Risotto bereiden is even een geduld werkje maar het resultaat is een geweldig smakelijk gerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

=13pxEen heerlijke frisse zomerse taart. En hij ziet er natuurlijk ook geweldig uit! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Deze versie van goulash van meesterkok Rudolph van Veen is het voor ons. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars

Dit is een lekker recept uit het herfstnummer Smult 5 in is terug te vinden in het artikel over Chickslovefood. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb.  Kijk op  www.smult.nl  voor onze acties! …  Lees verder »

Ze smeren zo lekker weg bij de barbecue, verse kruidenboters.Lekker op stokbrood bij een salade of een lekkere kop soep.  Varieer met kruiden uit eigen tuin en verrassende smaakmakers die je toevallig in huis hebt. Bewaren doe je de rollen kruidenboter in de koelkast of diepvries. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Het is een saus, een (vis, kip en vlees-)marinade, door de rijst of anders is het ook erg lekker om met een stuk Marokkaans brood te eten; kijk maar wat je er zelf mee wilt doen..... Dit is een lekker recept voor de beroemde Marokkaanse CHERMOULA: …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Een geweldig zomers recept, snel, makkelijk, overheerlijk en heel makkelijk voor te bereiden en te bewaren! Ze zijn vaak nog lekkerder na 1 dag in de koelkast! Heerlijk als voorgerecht, bijgerecht, maar als je kleinere tomaatjes gebruikt ook geweldig als borrelhapje! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Het recept van de echte originele paella valenciana! En helaas moet ik je teleurstellen, de originele valenciaanse variant is geen mix van vis en vlees, maar alleen groenten, kip, konijn en eventueel varkensribbetjes en slakken. Er zijn meerdere varianten (paella mixta, paella de marisco, etc etc), maar dit is mijn redding voor kleine en grote gelegenheden, want hij is echt altijd ongelooflijk lekker! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Een heerlijk frisse Sangria, leuk om te maken, te serveren EN om te drinken natuurlijk! Maar pas op, hij glijdt zo soepel naar binnen, dat een overdosis zo genomen is!;) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Deze paella heb ik Paella de Mandisco gedoopt (ipv Paella de Marisco) Een heerlijke paella op basis van zeevruchten, maar niet de originele paella de marisco... Ik heb de paella gemaakt met de zeevruchten die ik op die dag vers kon vinden, en een beetje mijn eigen draai eraan gegeven. Het is in iedergeval een heerlijk gerecht, succes verzekerd!!! (Deze paella staat ook in mijn artikel Mijn Spaanse Dineetje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Een buitengewoon lekker sappige speklap saté die net iets anders oog dan jou gewone saté.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Een super lekker sateetje van chefkok Herman den Blijker. Makkelijk te maken en geschikt voor barbecue, grillplaat of grillpan. Deze staat ook op de lunchkaart van restaurant Las Palmas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Smak smak deed mijn Chinese buurvrouw. Zij vind Hollandse eten niet lekker en ik zou de tegendeel bewijzen. Heerlijk was het om haar steeds zo te zien snoepen van deze eigenlijk meer Frans dan Hollandse gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Past goed bij gebakken aardappelen en geroosterd vlees. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

niet alleen kip, maar ook met biefstuk reepjes, of hamlap of vis, kunt je deze gerecht mee bereiden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Koreaans

Een zeer makkelijke en lekkere panna cotta die je als nagerecht kunt maken. …  Lees verder »

Zelf pizza maken is helemaal niet veel werk. Leuk om te doen, goedkoop èn lekker. Deze combinatie van beleg is maar een suggestie, varieer naar hartelust en maak er de jouwe van. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top