1. Home
  2. Community
  3. Thuiskok5
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

200 gr zwarte chocolade 150 gr room 50 gr boter 5 verse eieren 1 snuifje zout 30 gr poedersuiker …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

HEERLIJK CHOCOLADE TOETJE …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een chocolademousse voor iedereen die aan de lijn doet, een heeeel oud WW recept! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Deze heerlijke chocolademousse lukt echt perfect. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

4 repen bittere chocolade; 4 eieren; 40 g suiker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

200 gr zwarte chocolade- 150 gr room- 50 gr boter- 5 verse eieren- 1 snuifje zout- 30 gr poedersuiker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een heerlijk luchtige mousse! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

200 gr zwarte chocolade 150 gr room 50 gr boter 5 verse eieren 1 snuifje zout 30 gr poedersuiker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

750 gr kruimige aardappelen 50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt 4 eetlepels verse peterselie (zakje a 30 g), fijngesneden 2 eetlepels boter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Frisse mousse die je als voorgerecht of bij een buffet kunt serveren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

500 gram pure chocolade 300 gram room 20 gram suiker 130 gram boter klein scheutje cognac of calvados hazelnoten 400 gram pure chocolade wat witte chocolade  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Afgelopen week verraste mijn Odiin groenten pakket mij met wortelpeterselie. Een stevige witte wortel met een frisse kruidige smaak. Hier een eenvoudig salade recept om kennis te maken met deze heerlijke groente. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

30 gram boter 30 gram bloem  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een roux is een bindmiddel welke gebruikt wordt voor de binding van soepen,sauzen,salpicons en ragouts. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Lekkere saus om verse rauwe vis e.d. in te dopen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Deze zijn ook zo schattig en een heerlijk hartig, herfstig en winters hapje. Lekkere borrelsnack, fingerfood of voor de feestdagen. Leuk om te maken en snel klaar. Ze zullen gretig aftrek vinden en ook bij kinderen. Ook leuk om met de kinderen samen te maken. Voldoende voor een muffin vorm van 12 stuks en 12 baby quiches. Voor snoezige baby herfsttaartjes zie DIT recept! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Deze frisse soep is net zo krachtig al een bevroren Bloody Mary. Hij smaakt perfect op een hete dag als voorafje.K …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Humus is een heerlijke vegetarische pate voor op een pistoletje of op een lekkere boterham of stokbrood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

2 theelepels olijfolie 1 kleine ui 1 teen/bolletje knoflook 400 gram kikkererwten uit blik 125 gram tahin 4 eetlepels citroensap 4 eetlepels gehakte peterselie 1 rode peper 1 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1/2 theelepel zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Heerlijke speculaaskoekjes die (in ieder geval bij ons) geen lang leven beschoren zijn. Ook melkbestanddelenvrij te maken door plantaardige margarine te gebruiken ipv. boter. …  Lees verder »

Top