1. Home
  2. Community
  3. Templar2
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

800 gram reepoulet Handje vol gerookte spekblokjes 1/2 winter peen 250g champignons 2 middelgrote witte uien 2 tenen knoflook 200ml stevige rode wijn 250ml wildfond 150ml slagroom MaΓ―zena 3 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 1 eetlepel bruine suiker 2 dikke plakken kruidkoek Scheutje plantaardige olie Klontje roomboter Peper en zout naar smaak …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een topper, helemaal geschikt als herfst of feestmaaltijd. Gastronomisch een 10/10. voor 2 tot 3 personen. ps: lijkt bewerkelijk, maar is uiteindelijk goed te doen. Het grote werk zit in de saus, en die is goed van tevoren klaar te maken! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Saus voor een licht (rose) gebakken hazerug. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

1 grote ui1 dunne prei1 kleine winterwortel van 180 gram125 gram champignons5 plakjes ontbijtspek2 kruidnagels1 laurierblaadje1 theelepel tijm3 eetlepels balsamico-azijn300 ml rode wijn2 hazen(achter)bouten 700 gram50 gram boter1 1/2 eetlepel tomatenpuree250 ml wildfond3 speculaasjeszout en peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

• 1 haas • tijm • zout • peper • 150 g rauwe ham • 200 g mager varkensvlees • 250 g kippenlever • 100 g varkensvet • 2 uien • ΒΌ stengel bleekselderij • poedersuiker • 40 g bloem • 40 g ganzeleverpastei • 2 lapjes bardeerspek • 2Β½ dl cognac • marjolein • 16 sjalotjes • 1 ei • 4 teentjes knoflook • hazebloed • 50 g ganzevet • 3 wortels • azijn • 1 l rode wijn • 250 g champignons • 40 g boter  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans
Top