1. Home
  2. Community
  3. Schuijt48
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere koekjes bakken met het originele lange vingers recept. Bak de befaamde "tiramisu" boudoirkoekjes lekker zelf. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

100 gram poedersuiker - 100 gram bloem - 100 gram gesmolten boter - 100 gram eiwit mespuntje zout. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

125 gr poedersuiker gezeefd ¼ theelepel zout ½ theelepel vanille extract 1 eetlepel water 2 druppels voedingskleurstof …  Lees verder »

VOOR HET DEEG: 120 gr boter 30 gr poedersuiker 130 gr bloem Snufje zout CITROENLAAGJE: 200 gr kristalsuiker 2 eieren Sap van 2 grote citroenen 1 eetlepel citroenrasp (alleen het geel) 25 gr bloem DECORATIE: Poedersuiker Wat citroenrasp (alleen het geel) …  Lees verder »

Ik ben dol op janhagel koekjes!!! Waarom zou het zo heten? Janhagel is tuig, uitschot! Zouden die koekjes vroeger voor hen gemaakt worden?? In ieder geval, gedraag je niet als een jandoedel (slappeling), en maak geen grote janboel (rotzooi) van je keuken!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Scones zijn een neutraal tussendoortje en worden gebruikelijk geserveerd bij een British High Tea. Het beleg waarmee de scone gegeten wordt, bepaalt of het zoet of hartig is. Kijk bij serveertips voor enkele suggesties voor zowel zoete als hartige scones. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

125 g zachte boter (plus extra om in te vetten) 150 g pindakaas met stukjes noot 75 g ongezouten gepelde pinda`s (voor een knapperig resultaat de koekjes voor het bakken bestrooien met grove bruine suiker). 225 g suiker 1 ei, losgeklopt 150 g bloem, gezeefd 1/2 tl bakpoeder snufje zout …  Lees verder »

Heerlijke, gemakkelijk te bakken, koekjes. Ook leuk om met kinderen te bakken. Bij mij één van de soorten die ik Kerstmis 2011 heb gebakken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Voor ongeveer 25 koekjes …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Blijft leuk om te doen en de kinderen helpen er graag bij, ik vond het tenminste geweldig als ik koekjes mocht uitsteken en het ''overgebleven'' deeg mocht opeten, mmm, nog steeds vind ik persoonlijk het deeg lekkerder dan de koekjes, hahaha …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Recept van Cees Holtkamp, beroemd vanwege zijn Amsterdamse banketbakkerskroket. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Te verwerken in banket en tompoezen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is het cake voor een taart ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Botercreme gemaakt met banketbakkersroom …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top