Deze soep zit boordevol smaak en staat super snel op tafel! Ook kun je gemakkeljik zelf ingrediënten kiezen naar smaak en de soep vegetarisch maken. … Lees verder »
- 10-20 min.
- Aziatisch
Deze soep zit boordevol smaak en staat super snel op tafel! Ook kun je gemakkeljik zelf ingrediënten kiezen naar smaak en de soep vegetarisch maken. … Lees verder »
Deze fantastische Chewy bananenkoekjes zijn de reden waarom koekjes bakken niet erg is! Geinspireerd op de Amerikaanse 'snickerdoodle', een echte must try. De buitenkant is lekker knapperig door de suikerlaag maar de binnenkant is heerlijk zacht. Te lekker om te laten liggen en te laten afkoelen! … Lees verder »
Het fijne van een risotto is, dat je dit gerecht eenvoudig vegetarisch kunt houden zonder dat je vlees of vis mist , bedoel ik dan Je zou natuurlijk toch wat uitgebakken spekreepjes kunnen toevoegen en dat is natuurlijk óók heel lekker. Wat de calorische waarde van dit gerecht dan natuurlijk wel wat verhoogt en je de hoeveelheid kaas en walnoten dan wat zou kunnen reduceren. Ik hield het vegetarisch en bewaar de optie met spekreepjes of blokjes voor een andere keer. Dit heeft ons voortreffelijk gesmaakt https://www.projectgezond.nl/pompoenrisotto/ … Lees verder »
Ik hoorde de naam Carne Guisada vallen bij 24 kitchen en ben meteen gaan zoeken. Dit recept kon ik nergens in het nederlands vinden, dus bij deze. … Lees verder »
Chili hoeft geen vlees te bevatten. Bij chili gaat het om de smaak van bonen, pepers en tomaat, niet om gehakt. Eet daarom eens chili SIN carne. Eiwitten van bonen, koolhydraten van bulgur. Om je vingers bij af te likken. Er zit behoorlijk wat pit in, dus als je geen held bent met pittig eten, begin je met een halve theelepel chilipoeder. … Lees verder »
Handig: de zalm gaat met de venkel en sinaasappel de oven in. Kun jij alvast verder met het bijgerecht. … Lees verder »
Heerlijke smaaksensatie: zoet met zout. … Lees verder »
Ik ben gek op pepernoten, vooral zelfgemaakte. Niets is zo lekker dan snoepen van pepernoten die net uit de oven komen. En je hele huis ruikt ook nog eens heerlijk. Het leek me leuk om dit traditionele recept een Aziatisch tintje te geven. Ik heb vijfkruidenpoeder bij het beslag gedaan om dit te bereiken. De pepernoten werden hierdoor iets minder zoet en kregen een hartig tintje. Een bijkomstigheid die ik kon waarderen. Je vindt dit recept en meer lekkere recepten op mijn site bySam.nl. … Lees verder »
Ken je die heerlijke moist blauwe bessen muffins van Starbucks en Bakker Bart? Ik kreeg het dus nooit voor elkaar deze na te maken, totdat ik het recept uit Donna Hay probeerde! Ik heb het recept aangepast, wat suiker, extra zure room en een vleugje kaneel toegevoegd om deze blauwe bessen muffins nóg lekkerder te maken.Het is eigenlijk een heel makkelijk recept, met producten die je gewoon bij de supermarkt kunt halen. Je mixt de natte ingrediënten, de droge ingrediënten en voegt ze samen. Het beslag moet je zo kort mogelijk mixen om de luchtigheid te bewaren, daarom gebruik ik altijd een spatel om de ingrediënten samen te voegen. … Lees verder »
Pumpkin spice cake met kaneel-mascarponefrosting is de ultieme hersft cake. Lekker kruidig met een twist van pure chocolade, een must-try! … Lees verder »
Bladerdeeghapjes met spinazie, feta en pijnboompitten. Perfect als tussendoortje of borrelhap. … Lees verder »
Stoofperencheesecake is een feestje voor iedereen, de zoete peertjes, kruidige cheesecake en bastogne bodem zijn een onweerstaanbare combinatie! … Lees verder »
Een bijgerecht met zo'n luxe naam moet wel bijzonder smaken en dat is ook het geval, super lekker! Je kunt de puree 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Spuit de rozetten maximaal 8 uur van tevoren. … Lees verder »
We vullen deze feestelijke soep met ricotta-spinazietortelloni. … Lees verder »
Een heerlijk pittig hoofdgerecht … Lees verder »
Onlangs voor het eerst zelf gemaakt. Echt verukkelijk. Uiteraard zijn er nog vele kruiden toe te voegen en kun je variëren in pittigheid. … Lees verder »
Makkelijk, goedkoop en lekker !Kwartiertje voorbereiden en dan de oven in, deze schotel met lekker grote macaroni. … Lees verder »
Japanse gyoza met een geweldige dipsaus! Gyoza wordt op één zijde gebakken en daarna gestoomd. Dit maakt gyoza zoveel lekkerder dan een volledig gefrituurde/gestoomde variant. … Lees verder »
Deze gestoomde broodjes zijn makkelijker dan je denkt! Maak de broodjes vooraf en bereid het varkensvlees wanneer je wilt eten. Een gegarandeerd succes! … Lees verder »
Serveer deze verwennerij met verse rucola. … Lees verder »