1. Home
  2. Community
  3. Roelvdgun
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere chili, maar dan zonder dierenleed! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Alles in één pan, boordenvol vitamines en plantaardige proteïnes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Veganistische hartige taart op basis van broccoli/bloemkool en Quorn-/sojagehakt. Met dank aan Ben Klok voor het recept voor het taartdeeg en de saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

2 el plantaardige olie 2 grote uien, gesnipperd 3 grote groene chilipepers, gehakt 5 cm. gember, geschild en fijngehakt 4 teentjes knoflook, gepeld en fijn gehakt 3 tl gemalen komijn 2 tl gemalen koriander 2 tl chilipoeder 2 tl kurkumapoeder 2 el tomatenpuree zout 1 kaneelstokje 2 blikjes (400 g) gehakte tomaten 2 blikjes (400 g) gekookte groene linzen 1 butternutpompoen in blokjes van 2 cm 1 bloemkool in kleine roosjes 100 g. sperziebonen in stukjes 1 grote bos koriander, grof gehakt sap van 1 citroen Om erbij te serveren: rijst of naan en yoghurt of raita …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Linguini (Lintmacaroni) met bacon en kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ooit at ik een heerlijke carbonara bij een italiaan, jarenlang heb ik een geschikt recept gezocht, maar het was het altijd net niet, toen ben ik zelf maar wat gaan kokkerellen en na een aantal upgrades is dit het recept wat daaruit voortvloeide. Volgens velen erg lekker, alleen volgens de lokale italiaan geen standaard italiaanse carbonara …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

450 gram diepvries spinazie in deelblokjes; 250 gram ricottakaas; 4 eetlepels groen pesto; peper, zout; 425 gram Grand Italia Napoletana met basilicumsaus; voorgekookte lasagnevellen; 100 gram geraspte oude kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

LEKKER OMWIKKELD MET ONTBIJTSPEK. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een recept met Becel voor koken,(roer-) bakken en braden …  Lees verder »

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top