1. Home
  2. Community
  3. Robert1989
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Gewoon overheerlijk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

1 scharrelei (L) peper 8 el paneermeel 2 kaasjes a 200 g Brie President 60 , elk in 8 punten 600 g panklare broccoli (C1000 Vers), in kleine roosjes zout 400 g spaghetti (Honig) 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1/2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 1 zakje champignonsaus (Maggi) 40 g kruidenboter  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een echte smultaart. Ennn..... zoals jullie van mij intussen gewend zijn... erg gemakkelijk te bereiden! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Geurige bonensoep: een heerlijke traktatie op een winterse dag. (Bron: Libelle 7-2005) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

500 g runder- of lamspoelet 1/2 theel. kaneelpoeder mespuntje kruidnagelpoeder versgemalen peper 4 eetl. olijfolie zout 250 g sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 rode of gele paprika 150 g verse dadels 1 banaan 2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries)  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Kizartilmis Siqirkusbasi Sebzeli. Een verukkelijke stoofschotel, om je vingers bij af te likken! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Deze stoofpot blijft een topper in onze keuken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Turks

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Wil je een keer een lekkerpittig visgerecht? Dan is deze een aanrader! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit is een basisrecept voor cake, die niet kan mislukken. Voor iets meer afwisseling laat u uw fantasie werken en voegt u allerlei ingredienten toe. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Simpele risotto met champignons en sjalotjes. Serveren met pangafilet of een andere stevige vis naar keuze. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden * 4 wraps * 1 komkommer * 50 gram pijnboompitten * 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm * 4 el groene pesto  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Zalmcarpaccio met rucola, pijnboompitten en een heerlijke zoete balsalmicodressing. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Om minder olie te gebruiken snijd ik de aubergines in dikke plakken en gril ze zonder olie in een hete grillpan en snijd ze dan in blokjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Leuk voorgerecht!? Makkelijk te maken en een streling voor de tong !! SUPER SUPER SUPER SIMPEL!!Een recept van mijn vriendin waar ze mee binnen kwam op een feestje hier! TOP DUS!! (eigen foto)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top