1. Home
  2. Community
  3. Rirarinus
  4. Kookboek Kerst
Kookboek "Kerst"

In Canada wordt vrij veel wildgerechten gegeten. Wapiti (Eland) wordt vaak in de betere restaurants geserveerd. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Canadees

De ietwat zoete smaak van de sintjacobsschelp combineert lekker met de pancetta en de rook van de BBQ. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

1,8 dl sinasappelsag (vers) 1 el honing 1 el limoensap 2 tl maizena 4 plak verse ananas, geschild bolletjes ijs …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

1 limoen 1 groene peper 1 teentje knoflook 1 rijpe avocado 50g zachte boter zout en peper 4 verse zalmfilets met huid 1 eetlepel Mexicaanse tacokruiden 2 eetlepels olie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Gegrillde Zwaardvis Je kunt wat meer van de saus maken en die apart inkoken, dit is een teriyaki saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Rosbief voor de hoofdmaaltijd. de leftovers gebruiken voor de lunch op brood …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Een lekker en makkelijk te maken hollands voorgerecht. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Deze salade kunt u ook als amuse of tussen¬gerechtje maken. Schep de salade dan bijvoorbeeld op por¬seleinen soeplepels. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* Stuk rosbief van circa 700 g * 2 el grove mosterd * 1 flesje donker bier * 1 laurierblad * 1 uitje, in ringen * 1 takje tijm * 1 el olijfolie * versgemalen peper en zout …  Lees verder »

2 x 400 g. emu fillet, schoon maken, marineren in olie, laurier bladen en verse tijm. 480 g warme aardappelpuree 1 verse zwarte winter truffel 120g haricot vertes 180 ml rode wijn jus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

VOOR DE GEMARINEERDE RIBEYE: 150 ml rode wijn, 1 el fijngesneden rozemarijn (zakje 15 g), 3 tenen knoflook, in plakjes, 4 ribeyes VOOR DE PAPRIKASAUS: 25 g amandelschaafsel (zakje a 45 g), 1 pot geroosterde paprika`s, 1/2 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, 3 takjes peterseli (zakje 30 g), fijngesneden, 2 el olijfolie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

4 ribkarbonades 4 plakken Parmaham 4 eetlepels geraspte Gruyere 1 deciliter Bertolli Classico Olijfolie 1 eetlepel citroensap grof gemalen peper …  Lees verder »

Top