In Canada wordt vrij veel wildgerechten gegeten. Wapiti (Eland) wordt vaak in de betere restaurants geserveerd. … Lees verder »
- > 120 min.
- Canadees
In Canada wordt vrij veel wildgerechten gegeten. Wapiti (Eland) wordt vaak in de betere restaurants geserveerd. … Lees verder »
Topgerecht en geheel biologisch! … Lees verder »
De ietwat zoete smaak van de sintjacobsschelp combineert lekker met de pancetta en de rook van de BBQ. … Lees verder »
1,8 dl sinasappelsag (vers) 1 el honing 1 el limoensap 2 tl maizena 4 plak verse ananas, geschild bolletjes ijs … Lees verder »
1 limoen 1 groene peper 1 teentje knoflook 1 rijpe avocado 50g zachte boter zout en peper 4 verse zalmfilets met huid 1 eetlepel Mexicaanse tacokruiden 2 eetlepels olie … Lees verder »
Gegrillde Zwaardvis Je kunt wat meer van de saus maken en die apart inkoken, dit is een teriyaki saus. … Lees verder »
Rosbief voor de hoofdmaaltijd. de leftovers gebruiken voor de lunch op brood … Lees verder »
Zeer smaakvol gerecht met één van de mooiste stukken Iberisch vlees die er is … Lees verder »
Heerlijk bij oa wintersweer … Lees verder »
Tongstrelend,vriendelijk en iets uitdagend … Lees verder »
Een lekker en makkelijk te maken hollands voorgerecht. … Lees verder »
Kijk altijd naar smaken verschillen en deze werd wel heel goed beoordeeld … Lees verder »
Deze salade kunt u ook als amuse of tussen¬gerechtje maken. Schep de salade dan bijvoorbeeld op por¬seleinen soeplepels. … Lees verder »
* Stuk rosbief van circa 700 g * 2 el grove mosterd * 1 flesje donker bier * 1 laurierblad * 1 uitje, in ringen * 1 takje tijm * 1 el olijfolie * versgemalen peper en zout … Lees verder »
Marineer de biefstukjes al de dag van te voren! … Lees verder »
2 x 400 g. emu fillet, schoon maken, marineren in olie, laurier bladen en verse tijm. 480 g warme aardappelpuree 1 verse zwarte winter truffel 120g haricot vertes 180 ml rode wijn jus … Lees verder »
VOOR DE GEMARINEERDE RIBEYE: 150 ml rode wijn, 1 el fijngesneden rozemarijn (zakje 15 g), 3 tenen knoflook, in plakjes, 4 ribeyes VOOR DE PAPRIKASAUS: 25 g amandelschaafsel (zakje a 45 g), 1 pot geroosterde paprika`s, 1/2 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, 3 takjes peterseli (zakje 30 g), fijngesneden, 2 el olijfolie … Lees verder »
4 ribkarbonades 4 plakken Parmaham 4 eetlepels geraspte Gruyere 1 deciliter Bertolli Classico Olijfolie 1 eetlepel citroensap grof gemalen peper … Lees verder »
Geleerd tijdens een van de workshops van Librije`s Atelier. Heerlijke amuse van tonijn. … Lees verder »
Lekker anders … Lees verder »