Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje.
Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …
Lees verder »
De kalkoenschnitzels worden even rondom gebakken en gaan dan met de rest van de ingrediĆ«nten in de oven. Heel erg lekker, vooral met buffelmozzarella die toch een wat andere smaak heeft dan de gewone mozzarella. Het vlees is goed voor te bereiden. Prettig als je een etentje geeft. Echt een toppertje. …
Lees verder »
200 g kipfilet in blokjes
150 g hamblokjes
2 eieren
3 el olijfolie
zout
250 eiermie
1 tl geraspte gember, uit potje of vers
1 el zoete ketjap
1 tl sambal
1 kleine struik paksoi, gespoeld en fijngesneden
2 bosuitjes, in ringetjes …
Lees verder »
Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.
…
Lees verder »
Deze pastasalade is heerlijk als hoofdgerecht op een zomerse avond of gewoon als tussendoortje. (Dan natuurlijk in kleinere hoeveelheden)
Het is een gerecht dat makkelijk is klaar te maken en je kunt ook makkelijk wat wisselen met de ingredienten als je een van beneden genoemde niet zo lekker vind. …
Lees verder »