1. Home
  2. Community
  3. Pimminos
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een simpele amuse maar oh zo lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Recept van een collega..is de moeite waard …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

De kalkoenschnitzels worden even rondom gebakken en gaan dan met de rest van de ingrediĆ«nten in de oven. Heel erg lekker, vooral met buffelmozzarella die toch een wat andere smaak heeft dan de gewone mozzarella. Het vlees is goed voor te bereiden. Prettig als je een etentje geeft. Echt een toppertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 ui elk 1 groene en gele paprika 400 gr. gehakt 3 el. zonnebloemolie 1 zakje taco-kruidenmix 1 blikje tomatenpuree a 140 gr. 1 blikje of pot kidneybonen zout, peper 1/3 krop ijsbergsla 1/2 komkommer 1 zak Nachos 1 bekertje zure room. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een lekker broodje; snel, vreselijk makkelijk en toch lekker. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Voor 4 personen 350 g kipgehakt 1 fijngehakt klein Spaans pepertje 2 gesnipperde knoflookteentjes Kruidenmix met zeezout Italiaans Peper zwart Molen 1 doosje kerst tomaatjes 300 g gekookte en koud gespoelde pasta 6 eetlepels olijfolie 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten verse bieslook parmezaankaas  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Romig en makkelijk visgerecht. Gezond en lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

200 g kipfilet in blokjes 150 g hamblokjes 2 eieren 3 el olijfolie zout 250 eiermie 1 tl geraspte gember, uit potje of vers 1 el zoete ketjap 1 tl sambal 1 kleine struik paksoi, gespoeld en fijngesneden 2 bosuitjes, in ringetjes …  Lees verder »

Inktvis, peper, zout, knoflookpoeder, bloem, olijfolie om in te frituren …  Lees verder »

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor het eerst gegeten in Zuid Afrika en nu eindelijk het recept gevonden in Elle Eten …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Zweedse Gehaktballetjes - Nu niet alleen meer bij de Ikea, maar ook bij jou thuis! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Scandinavisch

100 g grof zeezout 60 g suiker 800 g zalmfilet (2 langwerpige stukken van elk 400 gram, met vel) 10 peperkorrels 1 bosje dille voor de mosterdsaus: 4 eetl. Dijon mosterd 2 eetl. witte wijnazijn 1 eidooier 4 eetl. zonnebloemolie 20 g boter 2 volle eetl. fijngehakte ui 1/2 eetl. bruine suiker zout en peper 2 theel. fijngehakte dille …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Scandinavisch

Deze pastasalade is heerlijk als hoofdgerecht op een zomerse avond of gewoon als tussendoortje. (Dan natuurlijk in kleinere hoeveelheden) Het is een gerecht dat makkelijk is klaar te maken en je kunt ook makkelijk wat wisselen met de ingredienten als je een van beneden genoemde niet zo lekker vind. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel
Top