1. Home
  2. Community
  3. Pien66
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Van Gogh staat al ruim 10 jaar bekend om de lekkerste friet van Amersfoort en omstreken. In mei 2012 won Van Gogh met dit recept de landelijke fritestest van het AD. Hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Mijn eigen gemaakte appeltaart is een variant op de traditionele Hollandse appeltaart. Deze variant is gemakkelijk te maken, kost weinig tijd en kan niet mislukken. En daarbij smaakt hij ook nog eens overheerlijk!!! Het was bij mij gisteren een echt succes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

1 camambert á 250 gram 2 eieren 2 eetl bloem 8 eetl paneermeel arachideolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Vanwege het mooie, zachte weer heb ik nog steeds rucola in m'n groentetuintje en de buurman liet ons meedelen in z'n rijke notenoogst. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een lekker romig chocolade taartje …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Warm nagerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Voor 10 kleine taartjes: 100 g griessuiker; 2 eieren; 30g gezeefde bloem; 60 g gesmolten boter; 60 gesmolten zwarte chocolade(Callebaut); 100 g zwarte chocolade "callets"(Callebaut) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een nieuwe kijk op soufle, die ongeveer 8 minuten baktijd nodig heeft, waardoor de buitenkant verhard is als we het uit de vorm halen, maar bij de eerste hap vloeit vanuit het binnenste de hete chocolade als lava naar buiten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Banketbakkersroom …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke Appeltaart …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Iedereen heeft zo zijn eigen recept om appeltaart te maken. De appeltaart kent daarom ook vele variaties. Deze speciale Vegas-versie van de appeltaart is gevuld met Snickers- en Marsrepen. Met dit recept tovert u de klassieke appeltaart om tot een eigentijdse creatie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

250 g vastkokende aardappelen 1,5 el zonnebloemolie 150 g kipfilet, in reepjes 1/2 el kerriepoeder 1/2 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, in ringen 1/2 pak sperziebonen (450 g, diepvries) 1/2 pak tortillawraps (8 stuks) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Simpele appeltaart die iedereen lekker vindt! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze koek werd vroeger op een petroleumstelletje in een gietijzeren pan gebakken. Dit duurde bijna een hele dag want om hem gaar te krijgen zonder te verbranden, moest hij op een heel laag pitje staan. Het is geen duur recept en het werd als avondeten gegeten, zo had je weer een dag eten op tafel wat voedzaam, goedkoop en erg lekker was.Nu gebruik ik hem bij vaak bij de koffie i.p.v. gebak. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit is een heerlijke Saté op basis van het recept Hete (of minder hete) Kip. In de zomer een echt SUCCES, eenvoudig en erg lekker, wel met de goede Pindasaus(niet die van de Patat - Chinees). Wij zijn er dol op, en zover ik weet, iedereen :-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Na jaren op zoek te zijn geweest naar de 'ultieme boterkoek van de bakker' maar eens een oproepje geplaatst: dit is het resultaat van eigen experimenten! …  Lees verder »

Top