1. Home
  2. Community
  3. Patronpatissier
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere ragout van wild …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Bijgerecht: Aioli is gewoon de beste knoflooksaus. Het werd oorspronkelijk met garnalen opgediend, maar het is verrukkelijk op bijna alles, van hamburgers tot Bouillabaisse, en een klein beetje ervan zal zelfs de flauwste groenten en soepen opvrolijken en de restjes van gisteren tot een aparte schotel van vandaag maken. U kunt natuurlijk fijngewreven knoflook toevoegen of, beter nog, knoflookpuree aan eigengemaakte omgeklopte mayonaise. Het smaakt stukken beter dan de in de handel verkrijgbare knoflookmayonaises, maar het is geen Aioli! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Amerikaanse hamburger …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Italiaanse knoflooksoep …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Eenvoudig en snel lunchgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Deze versie van 3 samenhangende recepten is op basis van sourdough ipv gist. no-knead brood en pizzadeeg op sourdough basis levert een andere smaak en consistentie dan op instant gist basis. Welke versie lekkerder is, daarover verschillen bij ons thuis de meningen, maar lekker is het in alle gevallen. …  Lees verder »

Top