1. Home
  2. Community
  3. Nobrainer
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Vispakketje met een zuiders aroma.voor 6 pers. Voorbereiding 20 min. en 30 min. marineren. …  Lees verder »

Bijzondere omelet van de Londens-IsraĆ«lische chef Yotam Ottolenghi (The New Vegetarian). Zie voor een recensie van zijn boek het Volkskrant magazine van 28 mei 2011 en de pagina van Koken met Karin: http://koken.blogo.nl/2011/03/31/ottolenghi-recept-omelet-met-snijbiet/ …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Overheerlijk dessert …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Dit recept geeft je een basis voor een goede sabayon. Hij is aan de zoete kant, maar smaakt neutraal. Door toevoeging van dranken als pasoa, grand-marnier en amaretto kunt u er een persoonlijke tint aan geven …  Lees verder »

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Koolrabi salade …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Het is een lichte mild smakende maaltijd geworden die toch goed genoeg vult door de eiwitten en de aardappels. En door het gebruik van de verse kruiden en het venkelgroen bevat het ook veel smaak. Venkel bevat vrij veel kalium, wil je daarvan niet veel binnenkrijgen? Gebruik dan wat minder venkel, iets meer aardappel en bijvoorbeeld wat meer verse kruiden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Gezond,lekker en snel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Biologisch

500 gr. spruiten. 0.125 ml groentebouillon. 300 gr. tomaten, in blokjes. zout en peper. Nootmuskaatpoeder. Oregano. Boter. 150 gr. ham, in stukjes. 100 gr. geraspte kaas. …  Lees verder »

Heerlijk romig currygerecht, niet pittig deze keer en met nog iets knapperige paksoy en aromatische pandan-rijst. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

400 Kcal per portie Raapstelen is een voorjaarsgroente die verkrijgbaar is van maart t/m juni Raapstelen worden in bosjes verkocht. Een bosje weegt ca. 250 gr. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top