Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Nita_Nita501
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een meer dan zalige milkshake met banaan. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een pittig kipgerecht dat redelijk snel te bereiden is met een verbluffend resultaat. van "d12mail" …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

Gisteren weer eens een heerlijke bamisoep gemaakt, zo lekker als het buiten koud en nat is!Na zo'n bord soep (of 2 bij grote honger) zit je echt helemaal vol, da's mooi meegenomen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch

Overheerlijke maaltijdsoep, maar ook geschikt als voorgerecht Als je het bij 1 bord- of kopje kunt laten.... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Heerlijk licht, verrassende smaak. Oosterse kipstukjes met een sesamjasje. (5 points p.p.) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Lekker gekruide Chinese balletjes.Ook een leuke variant op de bitterbal. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

De kipfilet gemarineerd in mijn eigen gemaakte teriyakisaus. Lekkerder dan de gekochte. Deze saus is zo gemakkelijk te maken en ook lang te bewaren in de koelkast. Lekker met mihoen en beetgare gewokte groenten. Lekker slank. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Pruimebloesem en sneeuw in strijd voor lente. 梅花雪在春季戰役 Nieuwjaar recept van 2011. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

De truc is dat het vlees gaar is en de ketjapsaus voldoende ingedikt ‚€" de ketjap blijft dan mooi aan de vleesjes kleven.Wanneer de saus al voldoende is ingedikt, maar het vlees nog niet gaar genoeg naar jouw smaak, doe je de deksel weer op de pan en laat je 't zo nog een poosje staan ‚€" wel van tijd tot tijd omscheppen.¬† …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Geloof me , dit gaat een hit worden in 2018 , in foodtrucks , als vervangers voor een tosti etc. het is eigenlijk ontbijt , maar daar zijn wij in NL. niet echt op gebouwd , althans ik niet. beter als lunch, bijgerecht¬†of als borrelhap . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

In deze heerlijke frisse witlofsalade is een grote diversiteit van smaken aanwezig. Het bittere van de witlof, het zoete van de appel en druiven, en het hartige van de kaas. Afgemaakt met een lekkere frisse dressing. De croutons zorgen bovendien voor het crunchy effect en een extra bite. Al deze smaken samen maken het tot een hele heerlijke frisse salade …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ik had nog 2 blikjes grote croissants staan die op moesten. Toen deze lekkere borrelhapjes bedacht. De hapjes per soort ingevroren. Je hebt altijd wat lekkers in huis.(zie voor bereiding diepgevroren hapjes bij serveertips!) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met een ananas kom je een heel eind. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top