1. Home
  2. Community
  3. Nelmart
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 doorregen varkensrollade (tenminste 750 g) 1 grote ui, gesnipperd 1 knoflookteentje, ragfijn gehakt 2 grote tomaten, ontveld en in stukjes 75 g boter 1 laurierblad 2 kruidnagels 2 dl bouillon 1 dl rode wijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

3 stengels bleekselderij fijngehakt,2 takjes rozemarijn,2 tenen knoflook, 2 uien,fingehakt. 2 glazen droge witte wijn, 1 dessert- lepel venkelzaadjes. 1 tl.zeezout, 1 el olijfolie, 1 el roomboter, 1/2 winterwortel zeer fijngehakt,Versgemalen zwarte peper. Een ongekruide varkensrollade van 1 kilo. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Gekruide varkensrollade uit de oven …  Lees verder »

1 stuk(s) uien 150 gram kastanje-champignons 100 gram oesterzwammen 1 kilogram rosbief 50 gram boter naar smaak peper naar smaak zout 1 deciliter(s) Port (rood) 2.50 deciliter(s) water 0.50 stuk(s) bouillontabletten (vlees) naar smaak allesbinder …  Lees verder »

Een echt feestelijk stukje vlees die je kan serveren met gebakken krieltje, een gekookt peertje en peultjes of sperzieboontjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Rosbief krijgt extra allure met een goede wijnsaus. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijke soep uit de Stentor door Hans Belterman. Ik wil jullie dit niet onthouden. De lekkerste en waarschijnlijk ook de meest orriginele uiensoep at je vroeger in de omgeving van de Hallen in Parijs. Daar vond je de bistro's waar de handelaren hun zaken deden onder het genot van een "fine a l'eau"die tegen het einde van de nacht plaats maakte voor de uiensoep. Ook veel toeristen kwamen er op af. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top