1. Home
  2. Community
  3. MariaC2
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 40 kCal - Eiwit 3 g - Vet 2 g - Koolhydraten 3 g …  Lees verder »

Dit blijft een TOPPER! Deze salade is altijd het eerst op. Vooral de gemarineerde mozzarella maakt de salade zo lekker. En...buffelmozzarella is echt veel lekkerder. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Tapas van pikante kippenvleugeltjes die als borrelhapje gegeten kunnen worden of als onderdeel van een plateau vol met tapas …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Dit is zo`n leuk recept!Je hebt geen ijsmachine nodig wel een (hand)mixer, even ( 10- 13 minuten)in de mixer laten draaien, in de vriezer zetten en 6 uur later is je heerlijke ijs klaar! Voor de 1e keer gegeten bij mijn dochter en ik wilde het absoluut maken en op Smulweb zetten. Ik ga dit zeker maken voor de Kerst dan heb ik in ieder geval al één van de nagerechten klaar. Maar gewoon bij een etentje of welke gelegenheid dan ook zal dit zeker in de smaak vallen. Nigella gebruikt `double cream` maar die kan je in Nederland niet of nauwelijks kopen dus koop slagroom met een vetgehalte van 30 tot35 % (De Lidl heeft houdbare slagroom van 35 %) Omdat te compenseren heb ik 60 gram meer gecondenseerde melk gebruikt. Je zou bvb ook een dubbele hoeveelheid ijs kunnen maken en dan het hele blikje gecondenseerde melk gebruiken en de rest van de ingrediënten gewoon verdubbelen. Het ijs blijft prima in de vriezer. Tussen haakjes staat wat ik gebruikt heb. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Super heerlijke taart uit de koelkast, met een bodem van amarettini (kleine amaretti koekjes) en een bovenlaag van mascarpone (of roomkaas), slagroom en cappuccinopoeder (zie foto!) Super lekker! Maak dit ook eens als nagerecht! Vandaag de taart weer gemaakt voor het bejaardentehuis waar we als vrijwilliger werken. Nu de taart wat in Kerstsfeer gebracht. Zie foto  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

½ citroen 200 g Hollandse garnalen ½ zakje verse dille (à 15 g), fijngesneden 12 sprieten bieslook, in stukjes ½ komkommer, geschild 4 eetlepels mayonaise 2 eetlepels volle yoghurt 2 sneetjes witbrood, ontkorst 4 mooie bladeren ijsbergsla …  Lees verder »

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top