1. Home
  2. Community
  3. MarcPegelai
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Smaakt zoals ik het in Mexico gegeten heb. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Echt een heerlijke babi ketjap, lekker zoet en toch wat pittig. Dit is echt heel snel te maken, geen moeilijke kunstjes. Dit wordt in Indonesië veel gegeten met sajoer boontjes als bijgerecht en over de witte rijst. Heerlijke, snelle, Indonesische maaltijd die er bovendien nog leuk uitziet ook. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Weer iets heerlijks uit de keuken van Rudolph van Veen . Dit is voor 6 kwarkbollen. …  Lees verder »

Dit heerlijke zoete Oostenrijkse gerecht hebben we op tijdens de skivakantie. De kinderen vonden het zo lekker dat er gevraagd werd om het toch ook hier nog een keer klaar te maken. We moesten de sneeuw en de zon erbij denken, maar ze smaakten weer heerlijk. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Oostenrijks

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Broccoli is zit boordevol vitamine C, eet het eens in een quiche. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Het basisrecept voor deze heerlijke ovenschotel vond ik in het kookboekje Chez lHirondelle. Omdat ik niet gauw tevreden ben heb ik er iets aan veranderd. Wij vonden het heel erg lekker. Dus hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Het recept van deze overheerlijke rendang stond in een Allerhande van 2013. Ciska leerde van haar moeder in Indonesië deze rendang maken. Het originele recept werd in een stoofpan zonder deksel gemaakt. Ik heb het recept in mijn Slowcooker gemaakt. Volgens mijn gasten met heel veel succes. Bij de ingrediënten zie je steeds het originele ingrediënt staan met daarachter tussen haakjes het ingrediënt dat ik zelf heb gebruikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een populair eenpansgerecht die ik regelmatig maakte in mijn studententijd. Blijft lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Gisteren ben ik aan het kokkerellen geslagen met wat producten die ik in huis had en het was errug lekker. Check het recept zelf maar! Ben erg benieuwd wat je er van vindt.. …  Lees verder »

Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams! Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Super simpel en lekker gerechtje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

750 gr kruimige aardappelen 50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt 4 eetlepels verse peterselie (zakje a 30 g), fijngesneden 2 eetlepels boter …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Recept van een collega! Serveren met Pasta, rijst of op een stokbroodje.Zowel warm als koud erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Weer en bewerkelijk maar dankbaar recept. Als borrelhap of voorgerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Lekker pastijtje maar dan in het indonesisch. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Voor het deeg: 250 g. zelfrijzend bakmeel, 175 g. boter, 1 dl. ijskoud water, mespunt zout Voor de vulling: 500 g. gehakt, 1 blikje doperwten, 1 blikje wortelen, 1 el. kappertjes, 4 hardgekookte eieren, 125 g. boter, 2 grote augurken, 1 takje selderij, 1 gesnipperde ui, 1 el. tomatenpuree, 1 verse rode peper, nootmuskaat, 2 kippenbouillonblokjes, 1 losgeklopt ei …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams
Top