1. Home
  2. Community
  3. Mamapini
  4. Kookboek Mark`s favorieten
Kookboek "Mark`s favorieten"

Dat je voor uitgelezen gerechten met witlof bij onze zuiderburen moet zijn is bekend, maar de allerheerlijkste specialiteit met witlof hebben we gegeten aan de Donkssteenweg in Brasschaat. Helaas kan dat sinds enkele jaren niet meer. Nog altijd hebben we er moeite mee wanneer we er langs rijden. Je zou er nog eenmaal willen proeven van die witlof met die kostelijke romige saus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

In ongeveer 35 minuten de lekkerste cherrytomaatjes met wijn! (Dit is echt een waaaaanzinnige combinatie!!) …  Lees verder »

Wildbouillon kun je specifiek van een soort maken zoals van bv.wilde duiven,ook kun je een gemengde soort maken waarbij je allerlei soorten wild gebruikt afhankelijk wat de poelier aan botten enz.te bieden heeft.Hieronder een recept die je voor alle soorten kunt gebruiken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top