1. Home
  2. Community
  3. M2010
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 kilo moesappels, 1 rol beschuit, 3 eieren, 50 gram boter, 100 gram suiker, 2 theelepels kaneel, 1 theelepel gemberpoeder, snufje kruidnagelpoeder, 125 gram rozijnen …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Dit recept is eenvoudig en goed voor 12 loempia's …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Scrambled eggs met pesto, in drie kleuren! …  Lees verder »

Wel wat duurder dan dat je het kant en klaar koopt maar stukken lekkerde. als er weer ruim aanbod is in de zomer kan je er de hele winter meedoen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Lekkere mediterraanse vleesschotel uit het blad "Boodschappen" aangepast voor de slowcooker. Een lekkere variatie voor rundvlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

500 gram gyrosvlees,1 pot tuinbonen,1 rode paprika, 2uien,2 teentjes knoflook, 1/2 fles tomatenketchup,3/4 kg. aardappels,geraspte kaas,peper,zout en olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

500gr aardappelen - pakje zuurkool - 1 dl appelsap - scheut room - zuurkoolspek 1stuk - rookworst - 2 theelepels zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Belangrijk voor dit SUPER gerecht echt een goede wijn te nemen. Is echt een TOPPERTJE …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

150g spaghetti 1 kleine venkelknol , in dunne plakjes 1 eetlepel olijfolie 50g spek, fijngesneden 2 teentjes knoflook , geperst ¼ kopje room 1 eetlepel gehakte bieslook 3 eieren , losgeklopt Extra bieslook (garnituur ) …  Lees verder »

Recept is geschikt voor de niet malse vleessoorten omdat het lekker lang bakt in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Rijstsalade voor een warme zomerdag …  Lees verder »

Ik ben echt gek op kippensoep, maar hij moet wel kruidig en beetje pittig zijn. Ik heb al veel geexperimenteerd, maar vandaag heb ik kippensoep gemaakt met deze ingredienten en hij was echt HEERLIJK!!! Voor herhaling vatbaar dus. Zelf maak ik soep meestal in een grote pan, maar dit recept is voor een half weeshuis. Pak die soeppan dus maar uit de kast! Dit soepje is heerlijk vooraf, maar met wat stokbrood, soepstengels e.d. erbij kan je het ook als hoofdgerecht zien. Oja: je moet er wel de tijd voor hebben... (bouillon moet trekken he) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Zuidafrikaanse stoofpot …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Nu eens een moussaka die niet zo lang duurt! Oké, over het algemeen geldt: hoe langer iets pruttelt hoe lekkerder, maar ja, we hebben allemaal wel eens wat minder tijd. En echt, deze moussaka is ook heel erg lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Heerlijk gekruide stoofpot. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Balkan

Voldoende voor 4 personen Uit dit land komt dit lekkere recept: Ierland. wel iets voor de koudere dagen.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Iers

Zo`n 20 jaar geleden was er op Skychannel een kookprogramma gepresenteerd door Patrick Anthony. Iedere ochtend zat ik voor de buis, nam het programma op en vertaalde de recepten vervolgens een beetje naar onze smaak. Dit is een van deze recepten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Kleftiko betekent letterlijk gestolen voedsel. Een Kretenzische specialiteit met een rumoerige achtergrond (lees verder). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

4 grote kippenbouten,- peper/zout,- 1 ui,- 2 tenen knoflook,- 1 grote wortel,- 1 courgette,- 1 rode paprika,- 6 grote aardappelen,- 100 gr roomboter,- 2 glazen witte wijn,- 1 kippenbouillonblokje,- 1 glas heet water,- 2 takjes tijm,- 2 takjes rozemarijn,- 1 laurierblad,- 1 boerenbrood, wit en/of bruin. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans
Top