1. Home
  2. Community
  3. Lisette1005
  4. Kookboek Soepen
Kookboek "Soepen"

Een heerlijke romige doch pittige soep (en houd je niet van vis, vervang dan de zalm door plakjes rookworst of blokjes uitgebakken gerookt spek) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Pastinaak, een vergeten groente is weer helemaal actueel. Ik zal deze groente beslist niet (meer) vergeten! Eet je vegetarisch, vervang de bouillon door groentebouillon . Net zo lekker als "mijn" zoete aardappelsoep en toch even weer iets anders.Nb. de pastinaken kunnen enorm in grootte verschillen, afhankelijk van waar of wanneer je ze koopt. …  Lees verder »

Pompoensoep is eigenlijk altijd wel lekker, maar deze combinatie is echt favoriet :-) De geitenkaas smelt in de warme soep..altijd een succes, als maaltijdsoep of (in kleiner kommetje) als voorgerechtje. …  Lees verder »

Struikje witlof over? Maak dan eens deze heerlijke soep. Lekker met reepjes ham, gebakken champignons. De soep wordt romig door de smeerkaas die wordt gesmolten in de soep. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

De Italiaanse naam voor deze heerlijke soep is "Cappuccino di zuca con crema di balsamico. Het recept voor deze heerlijke soep komt uit het blad "De smaak van Italie". …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Nu de tomaten lekker gerijpt zijn is het tijd om dit heerlijke slanke soepje te maken. Snel klaar en erg gezond. Als er geen mooie rijpe tomaten zijn dan kun je ook gepelde tomaten uit blik gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een verrukkelijk soepje van grotendeels gedroogde tomaten!! Echt het proberen waard. En...heel snel klaar. Echt een succes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijke PURE tomatensoep zonder toevoegingen (behalve tuinkruiden). Kerstomaatjes zijn zo lekker zoet van zichzelf dat ze niets meer nodig hebben. Het leuke en lekkere garnituur maakt de soep bijzonder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze heerlijke tomatenpaprikasoep heeft wel een heel eigen smaak door het vooraf roosteren van alle groenten. De eigen gemaakte pesto maakt het geheel nog lekkerder! De tomaten en de paprika`s worden na het roosteren zonder vel gepureerd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een lekkere pittige (bijna) heldere bouillon van tomaten, gevuld met blokjes verse tomaten en reepjes basilicum. Gegarneerd met gegrilde kipfilet aan een takje rozemarijn. Een heerlijke dinersoep die afgelopen weekend erg in de smaak viel bij ons dinertje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Overheerlijke courgettesoep gegratineerd met Parmazaanse of Fontinakaas (mag ook met garnalen voor diegene die niet van kaas houden) …  Lees verder »

Top