1. Home
  2. Community
  3. Lisette1005
  4. Kookboek Voorgerechten
Kookboek "Voorgerechten"

Dit heerlijke recept heb ik tijdens mijn vakantie afgekeken bij de agriturismo -Le case del Merlo-  op Sicilie. Het was daar werkelijk goed toeven en elke avond kregen we weer een heerlijk 4-gangen diner voor geschoteld. Geen extravagante gerechten maar alles gemaakt met verse ingrediënten, precies waar ik juist zo van hou. En natuurlijk alles klaargemaakt -con amore-  Thuis ben ik aan de slag gegaan en met een beetje eigen creativiteit ben ik hierop uitgekomen. Kijk hier voor het Basisrecept-tomatensaus   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

In 10 min staat dit feestelijk voorgerecht van rosbief met citroenmayonaise en tomaatjes op tafel. Je kan het natuurlijk ook als een hapje serveren. Rol dan de rosbief met ingredieten op, en serveer ze op een mooie schaal. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een heerlijk voorgerechtje of borrelgerechtje van buffelmozzarella, gedroogde tomaat, basilicum en een plakje pancetta (Italiaans spek). …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

De alom bekende klassieker, maar dan nét even anders! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een heel simpel gerecht wat ik las in een tijdschrift tijdens mijn vakantie. Heel eenvoudig, maar o zo lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een verrukkelijk voorgerecht of borrelhaje waar je geen genoeg van kunt krijgen. Bij ons favoriet in de zomer met een stuk stokbrood. Voor de vegetarische versie kun je de ansjovis weglaten en vervangen door een stukje feta of geitenkaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heel bijzonder maar toch simpel borrelhapje uit Italie. Lekker met een dip van groene pesto. Echt verrukkelijk! Ik kwam dit tegen in een tijdschrift en maak dit regelmatig. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top