1. Home
  2. Community
  3. KawaiiCute
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Khao Pad Kai is gebakken rijst met kip, ei en groente. In Thailand wordt dit 'op straat' bereid. Je zou het gerecht vegetarisch kunnen maken door de kip te vervangen door tofu.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Lekker toetje dat makkelijk zelf te bereiden is en je kan het  warm of lauw serveren  . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Ooit at ik een heerlijke carbonara bij een italiaan, jarenlang heb ik een geschikt recept gezocht, maar het was het altijd net niet, toen ben ik zelf maar wat gaan kokkerellen en na een aantal upgrades is dit het recept wat daaruit voortvloeide. Volgens velen erg lekker, alleen volgens de lokale italiaan geen standaard italiaanse carbonara …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijk gerecht gebaseerd op de venkelsoep, zoals deze vroeger ooit in de Allerhande stond, maar ja, die had ik na zo'n 20 jaar natuurlijk niet meer. Nu op de app niet meer het recept van deze soep te vinden. Vandaar nu maar graven in het geheugen en na wat bijschaven de afgelopen tijd was deze keer was de smaak precies zoals deze moest zijn......... Hoop dat het jullie ook mag smaken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

De knapperig gebakken chorizo smaakt verrukkelijk in de andijvie-stamppot die je op je "gewone" manier maakt. Lekker met knapperige lente-uitjes erdoor. Voor ons een toppertje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Deze flammkuchen krijgt een heerlijke topping van pulled pork. Serveer met een fris slaatje. Lekker als snack of hoofdgrecht   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Lekkere croque, net iets anders  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Zo'n lekker romig stampotje smaakt in elke jaargetijde. De woitlof en de stukjes appel zorgen voor een lekkere beet. De mayonaise en de mosterd voor het romige. De katenspek voor een beetje pittig en de eieren en de aardappelen vullen het geheel tot een heel lekker stampotje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Italiaanse croques/tosti van de grill/BBQ …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor de soeplovers! Deze stevige maaltijdsoep kan zelfs de hongerige, grote eters onder ons bekoren. En mag er toch wat vlees bij? Werk de soep dan af met krokant gebakken spekreepjes. Of wat dacht je van gerookte zalm als topping? Dit succesrecept ga je sowieso vaker maken!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

=18pxDeze vissoep  is heerlijk licht en toch voedzaam. Dankzij de garnalen wordt het zelfs een feestelijk gerecht!  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Deze klassieker wordt ook wel Kip Kung Pao genoemd en staat in een vloek en zucht op tafel. Zeker van belang, als je niet lang in de keuken wil vertoeven na een vermoeiende werkdag, maarwel iets lekkers wilt etenIk vond 350 gram aan kippendij wel wat veel voor ons tweetjes en heb het dus met 100 gram in mindering gebracht. Bovendien waren de cashewnoten( die ik nog meende te hebben) door manlief al opgesnoept Dus dan maar wat pinda's ervoor in de plaatst geroosterd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Pla neung manau is het thais. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

DIT IS ECHT EEN HEEL POPULAIR CURRYGERECHT DAT VEEL MENSEN BIJ HUN INDIASE RESTAURANT IN DE BUURT BESTELLEN.ALS JE OOIT HEBT OVERWOGEN OM HET THUIS TE MAKEN,HEB JE JE VAST AFGEVRAAGD HOE ZE HET ZO LEKKER KRIJGEN,MAAR ALS JE DIT RECEPT PROBEER,GARANDEER IK JE DAT JE NIET TELEURGESTELD WORDT.HET MOOISTE ERVAN IS DAT JE,ALS JE NIET VAN KIP HOUDT,OOK LAMSVLEES KUNT GEBRUIKEN,OMDAT HET VLEES APART VAN DE SAUS BEREID WORDT.JAMIE OLIVER. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas
Top