1. Home
  2. Community
  3. Kaatskeuken
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Romige bloemkoolcurry met aardappels, sperzieboontjes en cashewnoten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

600 gr. runderstofvlees,2 gele paprika's,1 rode saanse peper,4 rode uien,50 gr boter,2 eetlepels tomatenpuree,1 vleesbouillontablet,12'5 cl. room,500 gr. zoete aardappelen (bataat)200 gr. knolselderij. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Doordat je de andijvie vrij lang in de oven zet, verdampt er een groot deel van het vocht zodat je een prachtige gecontreerde smaak krijgt. Het pittige van de cayennepeper is erg verrassend bij de andijvie. Het gerecht smaakt bij zowel vlees als vis goed. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Doe eens iets anders met bloemkool. De heerlijk zomerse smaak zal je verrassen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zandtaartdeeg als bodem van bijvoorbeeld vruchtentaartjes ( 6 stuks) en amandelkoekjes. …  Lees verder »

Lekker voor bij de borrel of op een verjaardag als snackje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

Super donkere pure chocolade taart met chocolade topping en abrikozen laag in het midden. …  Lees verder »

Kaasstengels voor bij de borrel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

100 gram bulgur * 200 ml water * 1 eetlepel bouillonpoeder * 1 ui * 1 teentje knoflook * 1 eetlepel olie * 1 kleine courgette * 1 theelepel pizzakruiden * 100 ml cr?me fra?che * 2 vleestomaten * 2 eetlepels geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Grootmoeders tip: Je kunt de hachee ook eens met appeltjes en stroop maken. Laat daarvoor de azijn achterwege en voeg 2 el. rinse appelstroop toe. Stoof 2 geschilde, in partjes gesneden zure appels de laatste 15 min. met de hachee mee. Of snijd 2 tomaten klein en stoof die nog 10 min. mee. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top